Gençlik kampları ücretsiz mi?

İçindekiler:

  1. Gençlik kampları ücretsiz mi?
  2. 2021 Gençlik Kampları Başvuruları Ne Zaman?
  3. Gençlik Kampi ne zaman aciklaniyor?
  4. Genclik Kampina nasil Basvurulur?
  5. Genç gönüllü nasıl olunur?

Gençlik kampları ücretsiz mi?

- Kamplarımız ücretsiz olup katılacakların ulaşım dâhil tüm ihtiyaçları Bakanlığımız tarafından karşılanacaktır. Ayrıca, katılımcı gençlerin tamamına, yolculukları süresince ve kamplarda geçirdikleri günler için seyahat ve sağlık sigortası yapılarak teminatlar çerçevesinde sağlık hizmeti de verilecektir.

2021 Gençlik Kampları Başvuruları Ne Zaman?

Gençler; çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle unutamayacakları bir dönem yaşayacakları kamplara katılabilmek için 8 Temmuz'a kadar başvurabilirsiniz.

Gençlik Kampi ne zaman aciklaniyor?

c) Gençlik kampları başvuru sonuçları: * İlk 4 dönem için en geç 7 Haziran 2021 tarihinde, * Sonraki dönemler ise en geç 13 Temmuz 2021 tarihinde gencizbiz.gsb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. d) Gençler, yaş şartının uygun olması koşulu ile deniz ve doğa kampına sadece birer kez katılabilecektir.

Genclik Kampina nasil Basvurulur?

Gençlik kamplarına nasıl başvuru yapabilirim Kamplarımıza https://gencizbiz.gsb.gov.tr adresinden online veya size en yakın Gençlik Merkezlerinden şahsen başvuru yapabilirsiniz.

Genç gönüllü nasıl olunur?

Nasıl gönüllü/üye olabilirim? Sitenin sağ üst köşesinde yer alan giriş butonuna tıklayınız. Açılan sayfanın sol tarafında bulunan "Gönüllü ol" kısmını seçerek başvuru formunu doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra üyeliğiniz başlar.