Atatürk Üniversitesi agno nedir?

İçindekiler:

  1. Atatürk Üniversitesi agno nedir?
  2. Atatürk Üniversitesi Bütünleme sınavı nasıl hesaplanır?
  3. Ataturk Universitesi gecme notu kac?
  4. Atatürk Üniversitesi not sistemi nasıl?
  5. Atatürk Üniversitesi Bütünleme sınavına kimler girebilir?
  6. ATA AÖF bütünleme sınavı nasıl oluyor?
  7. AÖF bütünleme sınavı geçme notu nasıl hesaplanır?
  8. ATA AÖF bütünleme sınavına nasıl girilir 2021?
  9. AÖF bütünleme sınavından kaç almak gerekir?

Atatürk Üniversitesi agno nedir?

Ağırlıklı Genel Not Ortalaması (AGNO); öğrencinin fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokulunda öğrenimine başladığı andan itibaren, tamamlamış olduğu yarıyıl/yıl da dâhil olmak üzere, o güne kadar kayıt yaptırdığı her dersin kredi saati ile o dersin başarı notunun ağırlık katsayısıyla çarpılarak tamamının toplanmasından ...

Atatürk Üniversitesi Bütünleme sınavı nasıl hesaplanır?

Ders başarı notu ara sınav puanının 0'u ve yarıyıl sonu/bütünleme/üç ders sınav puanının p'i alınarak hesaplanır. Blok Uygulama derslerinde ise bu oran yıl içi uygulama puanının (ara sınav yerine geçer) `'ı ve yarıyıl sonu/bütünleme sınavının @'ı alınarak hesaplanır.

Ataturk Universitesi gecme notu kac?

11 Aralık'ta son bulan vize sınavları 22 Aralık tarihinde açıklanmıştı. Yapılan açıklamada ders geçme notu alt sınırının 2020-2021 eğitim öğretim yılı, güz yarıyılından geçerli olmak üzere 30'dan 35'e çıkarılmasına karar verildiği duyuruldu.

Atatürk Üniversitesi not sistemi nasıl?

Öğrencilerin ilgili ders için başarı durumları harf notu olarak belirlenir. Bir dersten "AA, BA, BB, CB veya CC" harf notu alan öğrenci o dersten başarılı, "FF" harf notu alan öğrenci ise başarısız sayılır.

Atatürk Üniversitesi Bütünleme sınavına kimler girebilir?

BÜTÜNLEME SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLER HK. Bu sınava, sınav şartlarını yerine getirmek kaydıyla, yarıyıl/yıl sonu sınavlarına girmeyen, bu sınavlara girdiği halde FF, DD veya DC harf notu alan öğrenciler girebilir...." hükmü gereğince Başarı notu CC ve üstü olan öğrenciler bu sınava giremezler.

ATA AÖF bütünleme sınavı nasıl oluyor?

Bütünleme sınavı da yarıyıl sonu sınavı gibi il sınav merkezlerinde yüz yüze gerçekleştirilmektedir. Bu sınavdan alınan puan yarıyıl sonu sınav notunun yerine geçer ve dönem sonu not ortalamasını %70 oranında etkiler. Fakültemizde üç ders sınavı gerçekleştirilmektedir.

AÖF bütünleme sınavı geçme notu nasıl hesaplanır?

Açıköğretim Sisteminde yapılan sınavlar sonucunda ara sınav notunun %30'u, dönem sonu sınav notunun %70'i alınarak Başarı Notu hesaplanır. Örneğin, bir dersin ara sınavından 70 ve dönem sonu sınavından 80 aldığınızı varsayalım. Bu durumda, ara sınavdan 21 puan ve dönem sonu sınavından 56 puan almış olacaksınız.

ATA AÖF bütünleme sınavına nasıl girilir 2021?

ATA AÖF bahar dönemi bütünleme sınavı 28 Haziran- 2 Temmuz 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVINA NASIL GİRİLİR 2021? Sınav sistemine https://esinav.ataaof.edu.tr/ sayfası üzerinden erişim sağlanabilecek.

AÖF bütünleme sınavından kaç almak gerekir?

Ara sınavına girmeyen öğrenciler, yıl sonu veya bütünleme sınavına katıldıkları takdirde, aldıkları notun %70'inin, 50 veya daha fazla olması hâlinde bu dersten başarılı sayılırlar. Yani, yıl sonu veya bütünleme sınavından 71 veya üzeri puan almanız hâlinde bu dersten başarılı sayılırsınız.