Antalya Havalimanı Kalkan kac km?

İçindekiler:

  1. Antalya Havalimanı Kalkan kac km?
  2. Olimpos Antalya Havaalanı arası kaç km?
  3. Olimpos hangi havaalanına yakın?
  4. Dalaman Havalimanından Kalkan'a nasıl gidilir?
  5. Alanya'da hava limanı var mı?

Antalya Havalimanı Kalkan kac km?

Havalimanı Kalkan transfer süresi normal hava koşullarında ortalama 3 saat 45 dakika sürmektedir. Havalimanı Kalkan arası kaç km diye merak ediyorsanız bunun cevabı 240 km olarak, Kalkan Otelleri'ne göre değişmektedir.

Olimpos Antalya Havaalanı arası kaç km?

Antalya Havalimanı'ndan Olimpos'a olan uzaklık yaklaşık 97 kilometredir.

Olimpos hangi havaalanına yakın?

Olimpos'a Nasıl Gidilir. Eğer otobüsle ulaşmak isterseniz Olimpos'a öncelikle Antalya merkeze ulaşmalısınız. Buradan şehir içi ulaşım imkânlarını kullanarak Olimpos'a gidebilirsiniz. Yine havayolu ile ulaşmak isteyenler için de en yakın havaalanı Antalya Havalimanı.

Dalaman Havalimanından Kalkan'a nasıl gidilir?

Kalkan otobüslerinin bulunamadığı durumlarda Kaş ve Fethiye otobüsleriyle önce bu merkezlere, ardından minibüslerle Kalkan'a ulaşılabilir. Kalkan'a en yakın havalimanı Dalaman Havalimanı'dır. Buradan kalkan Havaş servisleriyle önce Fethiye'ye, buradan kalkan minibüslerle Kalkan'a ulaşılabilir.

Alanya'da hava limanı var mı?

Alanya'ya havayoluyla ulaşım ya Antalya Uluslararası Havalimanı'ndan ya da yeni açılan Gazipaşa Havalimanı'ndan yapılabilir. Gazipaşa Havalimanı ilçe merkezine yaklaşık 30 dakikalık mesafede küçük bir havalimanıdır. İstanbul ve Ankara'dan seferler yapılmaktadır. Aynı zamanda turist uçakları da bulunur.