Huawei nasıl telaffuz edilir?

İçindekiler:

  1. Huawei nasıl telaffuz edilir?
  2. Nike nasıl söylenir?
  3. Wi Fi nasıl telaffuz edilir?
  4. Tucson nasıl telaffuz edilir?
  5. Wi-Fi nasıl telaffuz edilir?
  6. Wi-Fi nin açılımı nedir?
  7. Hyundai nasıl okunur?
  8. Xiaomi Çince nasıl okunur?
  9. Xiaomi nin anlami nedir?

Huawei nasıl telaffuz edilir?

1.Huawei. Ülkemizde kullanıcılar tarafından hu-a-ve-i olarak telaffuz edilen şirketin ismi aslında hu-a-vey olarak okunuyor.

Nike nasıl söylenir?

Nike. Bombayı patlatıyorum.Herkesin 'nayk' olarak bildiği fakat asıl okunuşu 'nayki' olan marka.Çok tuhaf değil mi?

Wi Fi nasıl telaffuz edilir?

Eğer sözcük "Wireless Fidelity"nin (Okunuş: "vayırlıs fidelitiy") kısaltması olsaydı, ilginç bir şekilde "vayfi" diye okumamız gerekebilirdi. Buna rağmen, hatalı bir şekilde Wi-Fi'ın bir kısaltma olduğunu düşünen İngilizce konuşan insanların büyük bir çoğunluğu "vayfay" şeklinde okuyor.

Tucson nasıl telaffuz edilir?

hyundai markasının korece okunuşu "hyonde" şeklindedir. y sesi neredeyse hiç okunmaz, o sesi de a sesine yakın bir o sesidir. ingilizce fonetiğini tam bilmemekle beraber tucson ise "tuuson" şeklinde okunur.

Wi-Fi nasıl telaffuz edilir?

Çoğu insan, kelimeyi söylerken ve internette wifi araması yaparken “W” ve “F” harflerini büyük harflerle yazma eğilimde. İddialara göre Amerikan gazete ve habercilerinin kullandığı kılavuz olan App Stylebook, bu kolaylığı kabul etti ve “WiFi” yazımını, kelimenin kabul edilebilir bir yazımı olarak listeledi.

Wi-Fi nin açılımı nedir?

Wi-Fi (İngilizce: Wireless Fidelity, Türkçe: Kablosuz Bağlantı Alanı) kişisel bilgisayar, video oyunu konsolları, dijital ses oynatıcıları ve akıllı telefonlar gibi cihazların kablosuz olarak birbirlerine bağlanmasını sağlayan teknolojidir.

Hyundai nasıl okunur?

hyundai'nin handey diye okunması

Xiaomi Çince nasıl okunur?

xiaomi, türkçe olarak şiao mi şeklinde okunur. oradaki xiao'nun anlamı küçük, mi'nin anlamı ise pirinç.

Xiaomi nin anlami nedir?

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi'nin CEO'su Lei Jun, şirketin adının nasıl verildiği ve anlamı hakkında ilk kez konuşurken, kelimenin Çince'de pirinç anlamına gelen Mi kelimesi üzerinden türetildiğini söyledi. ... Daha sonra Çincede pirinç anlamına gelen Mi kelimesi üzerinde duruldu.