Cinemaximum kaç yaşa kadar ücretsiz?

İçindekiler:

  1. Cinemaximum kaç yaşa kadar ücretsiz?
  2. Çocuk kaç yaşında sinemaya gidebilir?
  3. Cinemaximum üyeliği ne işe yarar?
  4. Cinemaximumun sahibi kim?
  5. Internetten sinema bileti aldım ne yapmalıyım?

Cinemaximum kaç yaşa kadar ücretsiz?

4 yaş altı misafirlerimizi sinemamıza kabul etmiyoruz. kg arasındaki tüm misafirlerimiz bu koltuklardan yararlanabilir. 10 kg altındaki minik misafirlerimiz için ekibimize hatırlatma yapman gerekiyor, böylece koltuğa manuel müdahale edip çalıştırabiliriz.

Çocuk kaç yaşında sinemaya gidebilir?

Genelde çocuklar ilk sinema filmlerini izlemeye 3 ya da 4 yaşında gider. Bazı ebeveynler ise çocuklarını sinemaya götürmeden önce biraz daha büyümesini beklerler. Özellikle çocuklar yüksek sese ve karanlığa hassas ise beklemekte yarar var. Doğal olarak gideceğiniz filmin çocuğunuza uygun olmasını isteyeceksiniz.

Cinemaximum üyeliği ne işe yarar?

Üyelik Fırsatları Gişede ve büfede toplam harcamana %3 CGV Para! Yenilenen CGV Cinema Club'a üye ol, gişe ve büfede harcadıkça kazan, kazandıkça harca. ... CGV Cinema Club üyeleri, 3D filmlerde gözlükleri indirimli alırlar, keyiflerine bakarlar.

Cinemaximumun sahibi kim?

Cinemaximum Hangi Ülkenin Markası Cinemaximum, 2001 yılında kurulan Mars Cinema Group bünyesindeki Türkiye'nin en büyük sinema zinciridir.

Internetten sinema bileti aldım ne yapmalıyım?

Satın aldığım bileti nasıl teslim alabilirim? Biletinin ait olduğu sinemamızın gişesinden bastırıp teslim alabilirsin. Fakat bileti bastırma zorunluluğun yok. E-biletinizi salon girişlerinde ekip arkadaşlarımıza gösterip salona geçebilirsin.