Büyükçekmece Vergi Dairesi nereye taşınıyor?

İçindekiler:

  1. Büyükçekmece Vergi Dairesi nereye taşınıyor?
  2. Büyükçekmece Vergi Dairesine hangi otobüs gider?
  3. Büyükçekmece Vergi Dairesi nereye bağlı?
  4. Büyükçekmece Vergi dairesi kaça kadar açık?
  5. Çatalca hangi vergi dairesine bağlı?
  6. Maliye hangi günler açık?
  7. Vergi dairesi kaçta kapanıyor 2021?
  8. Vergi Dairesi ne zaman açılıyor?
  9. Vergi daireleri cumartesi günü açık mı?

Büyükçekmece Vergi Dairesi nereye taşınıyor?

Büyükçekmece Vergi Dairesi eski Tepecik belediye hizmet binasına taşınıyor. Büyükçekmece Belediyesi'nin Kasım ayı birinci oturumu Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün başkanlığında gerçekleşti.

Büyükçekmece Vergi Dairesine hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Büyükçekmece Vergi Dairesi yakınından geçiyor: 300G, 303A, 401, 401T, 448.

Büyükçekmece Vergi Dairesi nereye bağlı?

Büyükçekmece Vergi Dairesi yer bilgisi, '' Ulus mahallesi, Özgem sokak, 9 numara, Büyükçekmece/İstanbul'' olarak belirlenir. Bu adetse hizmet veren Büyükçekmece Vergi Dairesi, Avcılar Uygulama Gurup Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet sunar.

Büyükçekmece Vergi dairesi kaça kadar açık?

Vergi daireleri, hafta içi her gün 08:30 - 12:30 / 13:30 - 17:30 saatleri arasında hizmet sunmaktadır. Öğle tatili ise 12:30-13:30 saatleri arasında yapılmaktadır. VERGİ DAİRESİ HAFTA SONU AÇIK MI? Vergi dairesi, hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri kapalıdır.

Çatalca hangi vergi dairesine bağlı?

Büyükçekmece Vergi Dairesi Müdürlüğü Çatalca Dış Veznesi.

Maliye hangi günler açık?

Vergi daireleri, hafta içi her gün 08:30 - 12:30/ 13:30 - 17:30 saatleri arasında hizmet sunmaktadır. Öğle tatili ise 12:30-13:30 saatleri arasında yapılmaktadır.

Vergi dairesi kaçta kapanıyor 2021?

VERGİ DAİRESİ KAÇTA KAPANIYOR? Öğle tatili arasından sonra başlayan mesai, 17.00'ye (duruma göre 17.30) kadar sürüyor. VERGİ DAİRELERİ HAFTA SONLARI AÇIK MI? Devlet daireleri oldukları için hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri çalışmamaktadır.

Vergi Dairesi ne zaman açılıyor?

Sizler için hazırladığımız haberimizden, 2021 vergi dairesi mesai saatleri hakkında bilgi edinebilir; kurumun kaçta açılıp kaçta kapandığını ve hafta sonu ile resmi tatil günlerinde çalışıp çalışmadığını öğrenebilirsiniz. Vergi daireleri sabah 08.30'da açılıyor ve mesaiye başlıyor.

Vergi daireleri cumartesi günü açık mı?

Vergi dairesi, vergi mükellefini tespit eden, vergi tarh eden, tahakkuk ettiren ve tahsil eden resmi yerlerdir. Mesai saatleri içerisinde büroda vatandaşlara hizmet veren vergi dairesi Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermemektedirler ancak bu hafta sonu sokağa çıkma yasağına rağmen açık olacak.