Yapı Kredi eksi hesap nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. Yapı Kredi eksi hesap nasıl açılır?
  2. Yapi Kredi Esnek Hesap limiti ne demek?
  3. Esnek Hesap nasıl yapılır?
  4. Garanti ek hesap faizi ne kadar?

Yapı Kredi eksi hesap nasıl açılır?

Esnek Hesap'a Nasıl Başvurabilirim? Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi, Yapı Kredi ATM'leri ya da size en yakın Yapı Kredi şubesinden hemen Esnek Hesap başvurusu yapabilir; limitinizi ücretsiz bir şekilde dilediğiniz anda hesabınıza tanımlayabilirsiniz.

Yapi Kredi Esnek Hesap limiti ne demek?

Esnek Hesap; adınıza tanımlanan özel limit dahilinde kullanabileceğiniz kredili vadesiz tasarruf hesabıdır. Hesabınızda yeterli bakiye bulunmadığı dönemlerde Esnek Hesap ile nakit ihtiyacınızı karşılayabilir, fatura, kredi kartı gibi diğer ödemelerinizi de talimat verdiğiniz takdirde gerçekleştirebilirsiniz.

Esnek Hesap nasıl yapılır?

Esnek hesap açmak için bankanın bireysel internet bankacılığı kullanılabilir. – Yapı Kredi bankalarının tüm şubelerinden başvuru yapılabilir. – Bankaya ait tüm ATM'lerden başvuruda bulunulabilir. – Son olarak da Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezleri üzerinden esnek hesap açma başvurusunda bulunulabilir.

Garanti ek hesap faizi ne kadar?

Avans Hesap faiz oranı her tutar için %1,89'dur. Avans Hesaba yapılan tüm para girişleri hesabınıza bir sonraki gün yansımaktadır. 200 TL'nin 7 günlük kullanımı süresince oluşacak KKDF ve BSMV dahil faiz tutarı 1,00 TL'dir.