Feniramidol 400 mg nedir?

İçindekiler:

  1. Feniramidol 400 mg nedir?
  2. Etol fort ne için verilir?
  3. Brufen ilacı ne için kullanılır?
  4. Rantudil ilaç ne işe yarar?
  5. Cataflam 50 mg nedir ne için kullanılır?

Feniramidol 400 mg nedir?

Feniramidol HCl kombine analjezik ve son-sedatif kas gevşetici bir ilaçtır 1,2. Analjezik etkisi kodeine yakındır. İlaç absorbsiyondan sonra, çoğu kas hücrelerince tutulur ve daha sonra yavaş yavaş dolaşıma salınır. İlacın etkin dozu 400-3200 mg/dL arasındadır.

Etol fort ne için verilir?

Etol Fort (etodolak), vücutta iltihap ve ağrıya neden olan hastalıkların tedavisinde kullanılan steroid olmayan anti-enflamatuar bir ilaçtır. Osteoartrit (kireçlenme), romatoid artrit, ankilozan spondilit ya da akut gut artritinde görülen ağrı, şişlik, eklem sertliği gibi belirtilerin azalmasını sağlar.

Brufen ilacı ne için kullanılır?

BRUFEN®, 20 ve 30 film tablet içeren blister ambalajda takdim edilmektedir. Her bir film tablet 400 mg ibuprofen içerir. BRUFEN®'in etkin maddesi olan ibuprofen, non-steroid antiinflamatuar ilaçlar (NSAİİ) olarak adlandırılan ağrı kesici bir ilaç grubuna aittir.

Rantudil ilaç ne işe yarar?

RANTUDİL FORTE, alüminyum blister ambalajda 20 veya 30 kapsül içeren bir üründür. RANTUDİL FORTE, etkin madde olarak asemetazin içerir. Asemetazin, iltihap giderici (anti-inflamatuvar), ağrı kesici ve ateş düşürücü etkilere sahip steroid olmayan anti-inflamatuvar (NSAİ) bir ilaç grubuna dahildir.

Cataflam 50 mg nedir ne için kullanılır?

Etken maddesi diklofenak potasyum, vücutta iltihaplanma ve ağrıya neden olan hormonları azaltarak etki eder. Cataflam, romatoid artrit, osteoartrit, ankilozan spondilit ve gut gibi romatizmal hastalıklarda, spor yaralanmalarında, migren, diş ağrısı, adet ağrısı ve sırt ağrısı tedavisinde etkilidir.