Max immun vitamin nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Max immun vitamin nasıl kullanılır?
  2. Max immun günde kaç kez kullanılır?
  3. Max immun vitamin nedir?
  4. Immun 44 kapsül ne işe yarar?
  5. Beta glukan nedir nasıl kullanılır?
  6. Immun 44 günde kaç defa kullanılır?
  7. Immun 44 kapsül nasıl kullanılır?
  8. Beta glukan ne zaman içilir?
  9. Immun 44 ac mi tok mu?
  10. Immun 44 aç mı tok mu?

Max immun vitamin nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: Tercihen yemek zamanı, günde 1 kapsül bir miktar su ile yutulmalıdır. Bu takviye edici gıda yetişkinlerin kullanımına yöneliktir.

Max immun günde kaç kez kullanılır?

Max immun 150 ml Sıvı Takviye Edici Gıda Kullanım Şekli; Tercihen yemek zamanı, 4-10 yaş arası çocuklarda günde 1 ölçek (5 ml), 11 yaş ve üzeri yetişkinlerde günde 2 ölçek (10 ml) tek seferde ya da sabah 1 (5 ml), akşam 1 (5 ml) ölçek şeklinde alınması tavsiye edilir.

Max immun vitamin nedir?

Max Immun 40 Kapsül içeriğinde Beta-glukan, ginkgo biloba, mürver, ginseng ve multivitamin ham maddeleri ile formüle edilmiş olan gıda takviyesidir. Bu içerik ile vücut direncini artırma ve bağışıklık sistemini destekleme hedeflenmektedir.

Immun 44 kapsül ne işe yarar?

Hyper Immun 44, içeriğindeki C vitaminiyle bağışıklık güçlendirir, kardiyovasküler hastalıkları önlemeye yardımcı olur, kolajen üretimini destekler ve ciltte antioksidan özellik gösterir. E vitamini ise cildi güzelleştirmede ve hormonların işleyişinin düzenlenmesinde yardımcı olur.

Beta glukan nedir nasıl kullanılır?

Antioksidan özelliği bulunan beta glukan bakteri, mantar, maya ve yulaf gibi bazı ürünlerin hücre duvarlarında bulunan çeşitli karbonhidrattır. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye büyük yararı bulunan beta glukan yüksek kolesterol, diyabet, kanser tedavilerinde de destek amaçlı kullanılmaktadır.

Immun 44 günde kaç defa kullanılır?

Hyper Immun 44 Şurup, normal durumlarda günde yarım ölçek kadar ve 1 defa alınmalıdır. Hastalık durumlarında ise tam ölçek alınmasını tavsiye edilir. Bu miktarın aşılmaması önerilmektedir ve doktor kontrolünde dozajı ayarlanabilir. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklanması gerekir ve takviye edici bir üründür.

Immun 44 kapsül nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli : Yetişkinler tarafından günde 2 defa sabah ve akşam 1 er kapsül olmak üzere yeterli su ile tüketilmesi tavsiye edilir.

Beta glukan ne zaman içilir?

Eczacıbaşı Imutor Beta Glukan 100 Mg 30 Kapsül Tercihen kahvaltıdan sonra alınmalıdır. Günde 2 kere kullanılacaksa diğer kullanım öğlen yemeğinden sonra yapılmalıdır.

Immun 44 ac mi tok mu?

4 yaştan itibaren tüketecek olan çocukların günde 1 kez sabah tok karnına 1 kaşık kullanması yeterli olacaktır.

Immun 44 aç mı tok mu?

4 yaştan itibaren tüketecek olan çocukların günde 1 kez sabah tok karnına 1 kaşık kullanması yeterli olacaktır.