Kadrosuzluktan terfi edemez ne demek?

İçindekiler:

  1. Kadrosuzluktan terfi edemez ne demek?
  2. Emniyet Teşkilatının en yüksek hiyerarşik amiri kimdir?
  3. Kıdem sıralaması neye göre belirlenir?
  4. Merkez Değerlendirme Kurulu üyeleri kimlerdir?

Kadrosuzluktan terfi edemez ne demek?

Terfi eder: Liyakatli olduğu değerlendirilen personel hakkında, terfi edeceği rütbede boş kadro bulunması halinde verilir. Kadrosuzluk nedeniyle terfi etmez: Boş kadro bulunmaması halinde verilen karardır.

Emniyet Teşkilatının en yüksek hiyerarşik amiri kimdir?

Emniyet Rütbe Sıralaması ve Görevleri Nelerdir? Emniyet müdürlüğünde en alt rütbe polis memurudur. En üst rütbe ise Sınıf Üstü Emniyet Müdürüdür. Sınıf Üstü Emniyet Müdürü ise sadece Emniyet Genel Müdürüne verilen rütbedir.

Kıdem sıralaması neye göre belirlenir?

MADDE 13- (1) Kıdem sırasının tespitinde; a) Bulunulan rütbeye terfi tarihi önce olan, b) Aynı tarihte terfi edenlerden performans değerlendirme puanlarının ortalaması yüksek olan, c) Performans değerlendirme puanlarının ortalamasının eşitliği halinde bulunduğu rütbede aldığı başarı ve üstün başarı belgesi fazla olan, ...

Merkez Değerlendirme Kurulu üyeleri kimlerdir?

(1) Merkez Değerlendirme Kurulu; Emniyet Genel Müdürlüğü personel işlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısının başkanlığında, Personel Dairesi Başkanı, Birinci Hukuk Müşaviri ve Genel Müdürün uygun göreceği iki Daire Başkanı ile Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılarının birinden teşekkül eder.