Pomad krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Pomad krem ne işe yarar?
  2. Balaban pomad krem ne için kullanılır?
  3. Bactroban pomad nerede kullanılır?
  4. Anestol krem kaç dakika sonra etki eder?

Pomad krem ne işe yarar?

Anestol pomad krem, yara, yıpranma, tahriş, yanık, böcek ısırığı, güneş yanığı, hemoroid, ciltte oluşan kaşıntı, zehirli sarmaşık ile cildin temas etmesi ve dudakta meydana gelen çatlaklar gibi sorunlar için kullanılabilir.

Balaban pomad krem ne için kullanılır?

BALABAN, beyaz viskoz homojen bir pomaddır, aktif madde olarak % 2 a/a oranında mupirosin içeren 15g'lık tüpler halinde bulunmaktadır. BALABAN sadece cilt üzerinde kullanılan bir antibiyotiktir ve bakteriyel cilt enfeksiyonlarının tedavisi için kullanılır.

Bactroban pomad nerede kullanılır?

BACTROBAN, Hasar veya zedelenme sonucu oluşan küçük yırtıklar, dikiş atılmış yaralar, çatlaklar ya da aşınma gibi lezyonlar ile çıban, iltihaplı sivilce, sakal bölgesinde görülen kıl kökü iltihabı (sikozis barbae) ve impetigonun (kızartılı deride sarımsı kabuk ve içi dodolu kabarcıklarla belirgin, bulaşıcı cilt ...

Anestol krem kaç dakika sonra etki eder?

Krem 30-60 dakika içinde etki edecektir. İlacın etkisi geçene kadar cildin tedavi edilen bölgesini çizmeyin, ovalamayın, aşırı sıcağa veya soğuğa maruz bırakmayın. Çok geniş yüzeye, çok sık uygulama aşırı duyarlılığa neden olabilir.