Imunol şurup bebeklerde kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. Imunol şurup bebeklerde kullanılır mı?
  2. Imunol nedir ne işe yarar?
  3. Imunol ne zaman kullanılır?
  4. Imunol Complex nasıl kullanılır?
  5. Imunol şurup nedir ne için kullanılır?
  6. Imunol şurup yetişkinlerde kullanılır mı?
  7. Imuneks Ş kaç yaşında kullanılır?
  8. Imunol Complex nedir?
  9. Imutor ne işe yarar?
  10. Imunol kapsül günde kaç kere kullanılır?
  11. Imuneks Ş nasıl kullanılır?

Imunol şurup bebeklerde kullanılır mı?

İmunol sağlıklı büyüme ve vücut direncine destek olarak kullanılır. Tercihen yemeklerden sonra 1 veya 2 ölçek alınması önerilir. 4 - 10 yaş çocukların kullanımına uygundur.

Imunol nedir ne işe yarar?

Imunol 40 Kapsül, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi ve enfeksiyonlara karşı organizmanın harekete geçirilmesinde etkili bir gıda takviyesidir. Günlük organizmanın gereksinim duyduğu C vitamini değerlerine içerir. Antioksidan özelliği vardır. İçeriğindeki yüksek Beta Glukan dozu ile bağışıklık sistemini güçlendirir.

Imunol ne zaman kullanılır?

Yetişkinlerin kullanması tavsiye edilen ürün tok karnına ve günlük bir ya da 2 kapsül şekilde tüketilmelidir. Sabah ve akşam öğünlerinde yemek ile birlikte alınması önerilir. Özellikle mevsim geçişlerinde ya da stresli dönemlerde bağışıklığı desteklemek amacı ile Ocean İmunol 40 Kapsül ürün kullanılabilir.

Imunol Complex nasıl kullanılır?

İçeriğindeki çinko, selenyum ve D3 vitamini bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Bitkisel kapsüllerle satışa sunulmuştur. Vegan ve vetaryen kullanıma uygundur. Tavsiye edilen günlük kullanım dozu ve şekli yetişkinler için tok karnına günde 1-2 kapsül kullanılması şeklindedir.

Imunol şurup nedir ne için kullanılır?

İmunol Sıvı Form, çocuklar için geliştirilmiş gıda takviyesidir. Beta Glukan 1,3/1,6, ekinezya, propolis, C vitamini ve çinko içerikli İmunol Sıvı Form, bileşimindeki C vitamini ve çinko ile; bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.

Imunol şurup yetişkinlerde kullanılır mı?

4-10 yaş çocuklarda ve yetişkinlerde kullanımı uygundur. Imunol Şurup Nasıl Kullanılır? Ürün Saklama Koşulları ve Kullanım Süresi: Çocukların göremeyeceği ve ulaşamayacağı yerde saklayınız.

Imuneks Ş kaç yaşında kullanılır?

1-12 yaş arasında olan çocuklarda kullanılabilir bir şuruptur ve günde bir ölçek alınmasında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır. Imunesk şurup 150 ml içerdiği beta glukan sayesinde vücudun hastalıklara ve virüslere karşı daha dirençli bir hale gelmesine yardımcı olur.

Imunol Complex nedir?

İmunol Complex, yetişkinler için kapsül formda bağışıklık sitemini desteklemek üzere geliştirilmiş gıda takviyesidir. İmunol Complex içerisinde beta glukan, C vitamini, çinko, bakır, selenyum ve D3 vitamini bulunmaktadır.

Imutor ne işe yarar?

eczacıbaşı'nın 100 mg beta-glukan içeren yeni bir ilacı. bağışıklık sistemini desteklemek için kullanılıyor. imuneks 10 ve 50 mg lık 40 ve 64 kapsül hâlinde satılırken imutor 100 mg'lık 30 kapsül olarak satılır.

Imunol kapsül günde kaç kere kullanılır?

Kullanım Şekli: Tavsiye edilen günlük kullanım dozu ve şekli yetişkinler için tok karnına günde 1 kapsül kullanılması şeklindedir.

Imuneks Ş nasıl kullanılır?

İmuneks nasıl kullanılır? Özellikle mevsim geçişlerinde, stresli dönemlerde ve bağışıklık sistemini desteklenmek için Beta glukan (İmuneks) hekim ve eczacınızın önerisiyle kullanılabilir. Günde 1 veya 2 tablet/kapsül gıdalarla birlikte kullanılabilir.