General Mobile telefon donunca ne yapılır?

İçindekiler:

  1. General Mobile telefon donunca ne yapılır?
  2. General Mobile 5 resetleme nasıl yapılır?
  3. Donan telefon nasıl açılır General Mobile?
  4. General Mobile GM 8 telefon dondu nasıl açılır?
  5. Dokunmatik ekran bozuldu ne yapmalıyım?

General Mobile telefon donunca ne yapılır?

Ses Kısma düğmesini kullanarak Kurtarma'nın üzerine gel, ardından onu Güç düğmesine basarak seç. Verileri sil / fabrika ayarlarına döndür'ü seç ve Güç düğmesine bas. Onaylamak için Evet'i seç. Formatlama işlemi tamamlandığında telefonun yeniden başlar ve telefonunu yeniymiş gibi yeniden ayarlayabilirsin.

General Mobile 5 resetleme nasıl yapılır?

General Mobile GM 5 Plus Hard Reset Nasıl Atılır?
  1. General Mobile 5 Plus telefonunuzu kapatınız.
  2. Cihaz kapandıktan sonra Ses Yükseltme tuşuna basılı tutarken Açma (Güç) tuşuna basın ve Yatan Android simgesini görünceye kadarda elinizi hiç bir tuştan çekmeyin.
  3. Ekranda Komut Yok yada No command yazacaktır.
Daha fazla öğe...

Donan telefon nasıl açılır General Mobile?

Telefonunuzu yeniden başlatma Telefonunuz ekran açık bir şekilde donduysa güç düğmesini yaklaşık 30 süreyle saniye basılı tutarak cihazı yeniden başlatın.

General Mobile GM 8 telefon dondu nasıl açılır?

General Mobile GM 8 kilitlendiği veya donduğu zaman dokunmatik ekran çalışmıyorsa telefonu resetlemek için; Telefon Güç (Power) tuşuna 10 – 15 sn kadar basılı tutunuz. Telefon bir kez titreyerek yeniden başlayacaktır. Ekran kapanıp yeniden açıldığında telefonu kullanmaya devam edebilirsiniz.

Dokunmatik ekran bozuldu ne yapmalıyım?

Dokunmatik çalışmıyor ise sebebi ekran olabilir Telefonun aldığı darbeler sonrasında ön cam ile ekran arasında bulunan dokunmatik alan hasra görmüş olabilir. Böyle bir durum ile karşılaşılıyor ise tek çözüm yolu ekran değişimidir. Profesyonel bir teknisyen tarafından ekran değişimi yapılmalıdır.