Atina izmir arası kuş uçuşu kaç km?

İçindekiler:

  1. Atina izmir arası kuş uçuşu kaç km?
  2. İstanbul Atina arası uçakla kaç km?
  3. Izmir Atina gemi kaç saat?
  4. Izmir çeşme nasıl gidilir?

Atina izmir arası kuş uçuşu kaç km?

İzmir Atina kaç km merak edenler için hemen belirtelim; iki şehir arası kuş uçuşu mesafe 283 km. Harita üzerinde birbirine oldukça yakın iki şehir olan İzmir ve Atina, Ege Denizi ile birbirinden ayrılıyor. Bu nedenle karayolu ile ulaşımda bu mesafe 1200 km'ye ulaşıyor.

İstanbul Atina arası uçakla kaç km?

Istanbul Sabiha Gokcen International Airport, Istanbul, Türkiye - atina arasındaki uçuş mesafesi 580 km dir. 580 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 0 saat 49 dakika zaman almaktadır. Aktarmalı uçuşlarda bu süre biraz daha artabilmektedir.

Izmir Atina gemi kaç saat?

Feribot 361 yolcu, 500 otomobil ve 90 TIR kapasiteli. Bilet fiyatları ise 55 Euro'dan başlıyor. 7 saat sürecek yolculuk her gün karşılıklı yapılacak.

Izmir çeşme nasıl gidilir?

İzmir şehir merkezinden iki ayrı otobüs kullanarak Çeşme'ye belediye otobüsü ile gidilebiliyor. 984 numaralı Fahrettin Altay-Urla otobüsünü kullanarak Urla'da indikten sonra 760 numaralı Urla-Çeşme otobüsü ile Çeşme'ye gidebilirsiniz. Her iki otobüste de İzmirim Kart kullanılıyor.