Hacıosman metrodan Kadıköye nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Hacıosman metrodan Kadıköye nasıl gidilir?
  2. Kadıköy Istinyeye nasıl gidilir?
  3. Üsküdar metrodan Kadıköye nasıl gidilir?
  4. Kadıköy'den Sarıyer'e vapur var mı?
  5. Üsküdar'dan Istinye'ye nasıl gidilir?
  6. Üsküdar Kadıköy metro var mı?
  7. Sarıyerden beykoza vapur var mı?

Hacıosman metrodan Kadıköye nasıl gidilir?

Avrupa yakasından gelmek isteyenler ise Hacıosman – Yenikapı metrosu ile Zincirlikuyu durağında inip Söğütlüçeşme durağında 34 A Cevizlibağ – Söğütlüçeşme, 34 AS Avcılar – Söğütlüçeşme, 34 G Beylikdüzü – Söğütlüçeşme veya 34 Z Zincirlikuyu – Söğütlüçeşme nolu metrobüslerden birine binerek direk Kadıköy'e ulaşabilirler.

Kadıköy Istinyeye nasıl gidilir?

İstanbul konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden İstinye-Kadıköy Deniz Otobüsü konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 25E, 40B, 42T.
  2. Metro: M2.
  3. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: SRY-01, MİNİBÜS: SRY-11, MİNİBÜS: SRY-14.
BE

Üsküdar metrodan Kadıköye nasıl gidilir?

Üsküdar-Kadıköy arası seyahat edecekseniz; Marmaray hattını kullanarak, önce Ayrılıkçeşmesi durağına gelebilir ve hemen oradan Kadıköy-Tavşantepe metrosunu kullanarak, 1 durak sonra Kadıköy'e ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kadıköy'den Sarıyer'e vapur var mı?

Şehir Hatları Kadıköy – Sarıyer vapur seferleri ile Kadıköy – Sarıyer vapur seferleri hafta içi yapılmaktadır. Hafta içi vapur seferlerinin listesi aşağıda yer almaktadır. Cumartesi, Pazar ve resmi tatil günleri sefer yapılmaz.

Üsküdar'dan Istinye'ye nasıl gidilir?

Üsküdar'dan Üsküdar-Ümraniye metrosuna binerek Altunizade durağında inerek Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Zincirlikuyu'ya geliniz. Buradan Levent-Sarıyer çıkışındaki otobüs durağından 40B numaralı otobüse binerek İstinye Park durağında indiğinizde İstinye Park Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Üsküdar Kadıköy metro var mı?

Bu Metro hatları Kadıköy - Üsküdar yakınından geçiyor: M4, M5.

Sarıyerden beykoza vapur var mı?

SARIYER - BEYKOZ vapur hattının ilk durağı Beykoz olup son durağı Sarıyer durağıdır. SARIYER - BEYKOZ (Beykoz‎→Sarıyer), hafta içi çalışıyor. Ek bilgi: SARIYER - BEYKOZ hattında 2 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 20 dakika.