Bilgi Üniversitesi burs kesilir mi?

İçindekiler:

  1. Bilgi Üniversitesi burs kesilir mi?
  2. Tam burslu üniversite burs kesilir mi?
  3. Özel üniversite burs ne zaman kesilir?
  4. Burs kaç ortalamada kesilir 2021?

Bilgi Üniversitesi burs kesilir mi?

Bölüm değişikliğinde ÖSYM bursu dışında bir burs sağlandı ise bursun kullanım süresi, ilk yerleştiğiniz bölümde geçen sürede dahil edilerek lisans programları için toplam 8 akademik dönem, önlisans için toplam 4 akademik dönemi aşamaz ve not ortalaması 2,00 altına düşerse burs kesilir.

Tam burslu üniversite burs kesilir mi?

Tam Burslu Okurken Burs Kesilir Mi? Bu sorun cevabı 'kesinlikle evet' olacaktır. ... Okullar tam burs verdiği öğrencilerin en başarılı öğrencilerden olmasına devam etmesini ister. En başarılı %5 ya da %10'luk dilimin dışına çıkan öğrencilerin bursları kesilebilir.

Özel üniversite burs ne zaman kesilir?

Okula girdiğiniz puan ile kazandığınız burslar başarısızlık durumunda kesilmez. Tercih bursu, öğrencinin kayıtlı olduğu ön lisans, lisans programının normal öğrenim süresince not ortalaması veya ders geçme gibi başarı şartları aranmaksızın devam eder.

Burs kaç ortalamada kesilir 2021?

Bursun kesilmesinde yıl sonu ortalaması dikkate alınmaktadır. Not ortalaması 100'lük sistemde 53.33'ün altında olan öğrencilerin bursu kesilir. Hazırlık sınıfında da sınıfı geçemeyenlerin bursu kesilir.