Karadayı dizisinde Feride'nin annesi kim?

İçindekiler:

  1. Karadayı dizisinde Feride'nin annesi kim?
  2. Karadayı Mehmet Saim Bey kimdir?
  3. Karadayi dizisi ne anlatiyor?
  4. Karadayı Nazif Vural kimdir?
  5. Kenan imirzalıoğlu Kürt kökenli mi?
  6. Sultan Süleyman bölüm başına ne kadar alıyor?

Karadayı dizisinde Feride'nin annesi kim?

Karadayı - Cenan Çamyurdu - Erdal Engin Kimdir? Karakter Açıklaması: Feride'nin annesi, çok zarif bir hanımefendi. Eşi Mehmet Saim'den çok korkuyor....
Diziler »HABER
Karadayı »MENÜOYUNCULAR

Karadayı Mehmet Saim Bey kimdir?

Erhan Yazıcıoğlu'nun Karadayı dizisinde oynadığı Mehmet Saim Şadoğlu karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Erhan Yazıcıoğlu ayrıldımı, Mehmet Saim Şadoğlu öldü mü? Feride'nin babası, eski bakan. Karanlık işlerin başındaki adam, Beyefendi olarak anılıyor.

Karadayi dizisi ne anlatiyor?

Bir kabadayının hikayesini anlatacak olan Karadayı, 1970'li yılları kendisine fon yapıyor. Dizide kunduracı bir baba oğulun hikâyesi televizyona aktarılırken, başrollerde usta oyuncu Çetin Tekindor, Kenan İmirzalioğlu ve İmirzalıoğlu'nun büyük aşk yaşayacağı Bergüzar Korel yer alıyor..

Karadayı Nazif Vural kimdir?

Emre Taştekin, sadece Karadayı ile değil, daha önce de oynadığı reklamlardan aşina olduğumuz bir yüz aslında. ... İşte bu rol aslında Karadayı'nın kapılarını kendisine açmış, suçsuz yere idam cezasına çarptırılan Vural karakteri için uygun görülmüş.

Kenan imirzalıoğlu Kürt kökenli mi?

Kenan İmirzalıoğlu 12 yaşına kadar Üçem köyünde yaşadı. Aslen Türkmen'dir. Soyu Bozulus Türkmenleri'nin Tabanlı Aşiretine dayanan İmirzalıoğlu, orta ve lise öğrenimini Ankara'da teyzesinin yanında tamamladı.

Sultan Süleyman bölüm başına ne kadar alıyor?

Süleyman karakterine can veren Halit Ergenç ise bölüm başına 45 bin TL'lik gelir elde ediyor. İbrahim Paşa'yı canlandıran Okan Yalabık ise 20 bin TL kazanıyor. Dizinin her bölümünde kamera arkasıyla birlikte 300 kişi çalışıyor.