Internetim ne kadar kaldı Vodafone?

İçindekiler:

  1. Internetim ne kadar kaldı Vodafone?
  2. Vodafone'da kalan paketi nasıl öğreniriz?
  3. Vodafone Bakiye nasıl sorulur?
  4. Vodafone Hattımda ne kadar para var?
  5. Ne kadar kontör kaldığını nasıl bakılır?
  6. Turkcell kalan internet paketimi nasıl öğrenebilirim?
  7. Turkcell internet nasıl öğrenilir?

Internetim ne kadar kaldı Vodafone?

Paketlerinizde ne kadar internet hakkınız kaldığını öğrenmek için INTERNET SORGU yazıp, Paketlerinizde ne kadar MMS hakkınız kaldığını öğrenmek MMS SORGU yazıp 7000'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. * SMS bilgilendirmeleri son 48 saat içerisindeki kullanımları içermeyebilir.

Vodafone'da kalan paketi nasıl öğreniriz?

Paketinizde dakika, SMS, MMS ve internet haklarınızın kalanını bir arada görmek istiyorsanız, OZET yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.

Vodafone Bakiye nasıl sorulur?

Vodafone Kaç Kontur Kaldığını Nasıl Öğrenirim Vodafone faturasız hattınızda ne kadar bakiye kaldığını öğrenmek için; 7501'i arayarak. mesajınıza BAKIYE yazıp 7501'e mesaj göndererek. *123# yazıp arama tuşuna basarak USSD ile.

Vodafone Hattımda ne kadar para var?

Telefonunuzdan *7000# tuşlayarak arama tuşuna basarak menüdeki işlem adımlarını takip etmeniz yeterli.

Ne kadar kontör kaldığını nasıl bakılır?

3. 9333 ile bakiye sorgulamak için: 9333'ü arayarak ya da TL yazıp 9333'e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz. 4. *123# ile bakiye sorgulamak için: *123#'yi arayarak telefonunuzun ekranında mevcut TL miktarınızı görebilirsiniz.

Turkcell kalan internet paketimi nasıl öğrenebilirim?

Ayrıca KALAN yazıp 2200'a SMS göndererek, telefonunuzdan *100#'yi tuşlayarak veya 05'yi arayarak kalan bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

Turkcell internet nasıl öğrenilir?

İnternet paketimde kalan kullanımımı nasıl öğrenebilirim? İnternet paketinizde kalan kullanımlarınızı KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz.