Kertenkele öldürmek ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Kertenkele öldürmek ne anlama gelir?
  2. Kertenkele görmek ne anlama gelir?
  3. Evde yavru kertenkele görmek ne anlama gelir?
  4. Evin içine kertenkele girmesi ne anlama gelir?
  5. Rüyada yılan ve kertenkele görmek ne anlama gelir?

Kertenkele öldürmek ne anlama gelir?

Rüyada kertenkele öldürmek, kişinin ispiyoncu ve kötü kalpli bir arkadaşından kurtulmasına veya düşmanına galip gelmesine yorumlanmaktadır. Kendi evinde kertenkele öldüren kimsenin akrabaları veya yakın çevresi içinden bazı düşmanları vardır ve onların şerrinden emin olur.

Kertenkele görmek ne anlama gelir?

Rüyada kertenkele görmek sağlık sorunlarının baş göstermesine işaret eder. Aynı zamanda fesat, dedikoducu, arada laf götürüp getiren bir kimseye delalet eder. Rüyada görülen kertenkele adam ile tabir edilir. Kötü niyetli, ortalığı karıştıran, arayı bozan bir adama delalettir.

Evde yavru kertenkele görmek ne anlama gelir?

Rüyasında yavru kertenkele gören rüya sahibinin hayatında bulunan sıkıntılarının ve dertlerinin son bulacağına, kişi bu sorunları çözmez ise ileride başına daha büyük olayların gelebileceğine rüya sahibinin çok dikkat etmesi gerekeceğine, aile büyüklerinden yardım alarak sorunları teker teker çözebileceğine, içinin ...

Evin içine kertenkele girmesi ne anlama gelir?

Bilakis ortalığı karıştıran, insanların arasını bozan, yaygaracı, dedikoducu ve düzenbaz birine işaret eder. Eve renkli kertenkele girmesi o evde bir ölümün yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yılan ve kertenkele görmek ne anlama gelir?

Üzüntünün habercisidir gammaz bir fitneci olarak tabir edilir. Rüyada kertenkele düşmanlarınızın saldırısına uğrayacağınız anlamına gelir. Rüyada kertenkele görmek, kötülükle emir ve iyilikten nehyeden şöhretli bir kimseye işarettir. Kertenkele, insanların arasını ifsat eden söz götürüp getiren asi bir kimsedir.