Adıma kayıtlı SRC belgesi var mı?

İçindekiler:

  1. Adıma kayıtlı SRC belgesi var mı?
  2. SRC uygulama sınavı sonuçları nereden öğrenilir?
  3. E devletten SRC belgesi çıktısı nasıl alınır?
  4. SRC uygulama sınavı ne zaman açıklanır?
  5. SRC sınavında kaç doğru yapmak gerekir 2020?

Adıma kayıtlı SRC belgesi var mı?

E-Devlet şifrenizle birlikte giriş yaparak kurumlar linkine tıklıyorsunuz. Sonra Ulaştırma Bakanlığının hizmetlerine geliyorsunuz. Buradan Mesleki Yeterlilik Belgesi Sorgula linkini tıklayıp size ait bilgileri girip src belgenizin hangi aşamada olduğunu öğrenebilirisiniz.

SRC uygulama sınavı sonuçları nereden öğrenilir?

SRC SONUÇLARI E-DEVLET'TE Merakla beklenen sınavın sonuçlarına ulaşmak isteyen adaylar bu sınav sonuçlarına e-Devlet Kapısı üzerinden ulaşabilecekler. e-Devlet'ten sonucu öğrenmek isteyen adayların öncelikle www.turkiye.gov.tr adresine girmeleri gerekmektedir.

E devletten SRC belgesi çıktısı nasıl alınır?

e-Devlet şifresine sahip olan kişi, e-Devlet şifresine sahip olan kişi e-Devlet şifresiyle kamu kurumlarından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığını seçip buradan mesleki yeterlilik belgesi işlemlerinden doğrudan SRC belgesine başvuru butonuna tıklayacak.

SRC uygulama sınavı ne zaman açıklanır?

Sınava girdikten 15–20 gün sonra açıklanır.

SRC sınavında kaç doğru yapmak gerekir 2020?

SINAVDA KAÇ SORU SORULUYOR VE BAŞARILI OLMAK İÇİN EN AZ KAÇ PUAN ALMAK GEREKİR? SRC-1-2-3-4 sınavlarında toplam 50 test sorusu sorulmaktadır.Bu sorulardan en az 30 tanesine doğru cevap vererek en az 60 puan alan sürücüler sınavda başarılı olmuş sayılırlar.