WhatsApp gelen belgeler nerede?

İçindekiler:

  1. WhatsApp gelen belgeler nerede?
  2. iPhone dosya yöneticisi var mi?
  3. iPhone indirilen dosyalar nereye gidiyor?
  4. WhatsApp eski resimleri nasıl bulurum?
  5. Dosya yöneticisi nasil acilir?

WhatsApp gelen belgeler nerede?

Android'te medya dosyaları otomatik olarak WhatsApp/Media/dosya'nıza kaydedilir. Eğer dahili deponuz varsa WhatsApp dosyası "Dahili Depo"da yer alır. Dahili deponuz yoksa dosya "SD kart"da veya "Harici SD kart"da olacaktır.

iPhone dosya yöneticisi var mi?

Apple'ın iOS kullanıcıları için sunduğu dosya yöneticisi uygulamasıyla, artık kullanıcıların resmi olarak bir dosya yönetici uygulaması var.

iPhone indirilen dosyalar nereye gidiyor?

Dosyalar uygulamasını ana ekranda bulabilirsiniz. En alttaki “Gözat” a ve ardından, kullandığınız aygıta bağlı olarak “iPhone'umda” veya “iPad'imde” seçeneğine dokunun. “Konumlar” altındaki liste, hangi uygulamaları yüklediğinize bağlı olarak değişir, ancak cihazınızda her zaman “Cihazımda” listesi bulunur.

WhatsApp eski resimleri nasıl bulurum?

Whatsapp'ta silinen resimleri geri getirmek için; Ayarlar > Sohbetler > Sohbet Yedeği yolunu izleyin. Burada en son yedeğin ne zaman alındığını göreceksiniz. Fotoğrafı son yedekleme işleminden sonra sildiyseniz, WhatsApp'ı kaldırıp tekrar yükleyerek silinen mesajları kurtarabilirsiniz.

Dosya yöneticisi nasil acilir?

Dosyaları bulma ve açma
  1. Telefonunuzun Dosyalar uygulamasını açın. Uygulamalarınızı nerede bulacağınızı öğrenin.
  2. İndirdiğiniz dosyalar gösterilir. Diğer dosyaları bulmak için Menü'ye. dokunun. Ad, tarih, tür veya boyuta göre sıralamak için Diğer Sıralama ölçütü'ne dokunun. " ...
  3. Bir dosyayı açmak için ilgili dosyaya dokunun.