Ekran Kaydı uygulaması ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Ekran Kaydı uygulaması ne işe yarar?
  2. Ekran kaydedici ücretli mi?
  3. Az Screen Recorder ücretli mi?
  4. Az Recorder Free nedir?
  5. Ekran Videosu hangi uygulama?

Ekran Kaydı uygulaması ne işe yarar?

Telefonunuzun ekranının resmini çekebilir (ekran görüntüsü) veya video olarak kaydedebilirsiniz. Ekranınızın görüntüsünü aldıktan sonra resmi veya videoyu görüntüleyebilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

Ekran kaydedici ücretli mi?

Ekran kaydetme dendiğinde Android platformunun en önemli uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkan Mobizen Screen Recorder, ücretsiz olması ve kolay kullanımı sayesinde ön plana çıkıyor. HD çözünürlükte 60 Fps video kaydı imkanı sunan Mobizen Screen Recorder uygulamasını dilerseniz buradan indirebilirsiniz.

Az Screen Recorder ücretli mi?

Android 5.0+ cihazlarda, Root erişimi olmaksızın sorunsuz şekilde ekran kaydedebilen en iyi uygulama olduğunuz düşündüğümüz AZ Screen Recorder, tamamen ücretsiz olarak diğer uygulamaların sunmadığı pek çok özelliği sunuyor.

Az Recorder Free nedir?

AZ Screen Recorder Android cihazınızın ekranında gerçekleşen her şeyi cihazın bağlanmasına gerek kalmadan kaydeden bir uygulamadır. Fakat Android 5.0 (Lollipop) veya daha üstü sürüme ihtiyacınız olacaktır; aksi halde uygulamayı kullanamazsınız. ... Oyunlar ve uygulamaları kaydetmek için mükemmel bir alternatif.

Ekran Videosu hangi uygulama?

AZ Screen Recorder Google'ın Android mobil işletim sistemi için en iyi ekran kaydı uygulamalarından biridir. Kolay kullanıma sahip bir kontrolör, çeşitli kayıt seçenekleri ve kayıtları düzenlemek için bir video edit sistemine sahiptir.