Rümeyza Kazancıoğlu hangi hastanede?

İçindekiler:

  1. Rümeyza Kazancıoğlu hangi hastanede?
  2. Bezmialem Vakıf Üniversitesi Rektörü Kim?
  3. Prof Dr Rümeyza Kazancıoğlu kaç yaşında?
  4. Zeynep Görmezoğlu kimdir?
  5. Ömer Celal Elçioğlu kimdir?
  6. Zeynep Gökçen Kimdir?
  7. Bezmialem fark ucreti ne kadar?

Rümeyza Kazancıoğlu hangi hastanede?

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi. Bezmialem International Clinic.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Rektörü Kim?

Rektorluk
​ ​​Rektör​​Prof. Dr. Rümeyza KAZANCIOĞLU ​
​​Rektör Yardımcısı​Prof. Dr. İbrahim TUNCAY​
Rektör Yardımcısı​Prof. Dr. M. Fadlullah AKSOY
Rektör Danışmanı​Prof. Dr. Erdal TEKARSLAN
​Genel Sekreter​Dr. Zeynep GÖRMEZOĞLU

Prof Dr Rümeyza Kazancıoğlu kaç yaşında?

Prof. Dr. Rümeyza (Turan) Kazancıoğlu 1967 yılında İstanbul'da doğmuştur. 1985'te Robert Kolejden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesine başlamıştır.

Zeynep Görmezoğlu kimdir?

Doktora ünvanını almış olduğu İşletme Yönetimi ve Organizasyonu alanında akademik çalışmaları bulunmaktadır. 2018 yılında Tarihçi ve yönetici vizyonuyla Bezmialem Valide Sultan Kültürel Mirası Projesi'nin Bezmialem Vakıf Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilmesine öncü olarak Proje Yürütücü görevini yürütmektedir.

Ömer Celal Elçioğlu kimdir?

Ömer Celal ELÇİOĞLU, 2003 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2009 yılında Tıpta Uzmanlık uzmanlık eğitimini Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi'nde tamamladı. 2019 yılında Doçent unvanını aldı. ELÇİOĞLU, 2019 yılından beri İç Hastalıkları Anabilim Dalı'nda görev yapmaktadır.

Zeynep Gökçen Kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi Tarih bölümü mezunu olan Gökçen, eğitim hayatı boyunca hem okuyup hem çalışmış bir mücadele insanı…Şu anda Türkiye'nin ilk başörtülü üniversite genel sekreteri olan Zeynep Hanım, bilhassa hanım arkadaşlarımıza önemli tavsiyelerde bulundu.Üniversiteye başladıktan üç ay gibi kısa bir sürede hedefini ...

Bezmialem fark ucreti ne kadar?

Bezmi Alem hastanelerinde profesör, doçent doktor muayenelerinde ekstra ücret alınıyor. Buna göre profesörde muayene olmak isteyenler 250 TL, doçent doktorda muayene olmak isteyen hastalar ise 200 fark ödemek zorundadır.