Hacettepe Özel Randevu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Hacettepe Özel Randevu nasıl alınır?
  2. Hacettepe Hastanesi Muayene ücretli mi?
  3. Koç Üniversitesi Hastanesi Muayene Ücreti Ne Kadar?
  4. Hacettepe Üniversitesi Hastanesi devlet mi özel mi?
  5. Tıp Fakültesi Hastaneleri hangi kuruma bağlıdır?
  6. Koç Üniversitesi Hastanesi SGK anlaşması var mı?
  7. Fakülte hastaneleri ücretli mi?

Hacettepe Özel Randevu nasıl alınır?

Erişkin, Çocuk ve Onkoloji Hastanesi randevu telefonumuz 4 ü arayarak randevu alabilirsiniz. Lütfen randevu sekreterinin soracağı soruları doğru cevaplayınız. Telefonla randevu sırasında TC kimlik numaranızı hazır bulundurunuz. Randevunuzu ilgili poliklinik için en fazla 6 (altı) gün sonrasına alabilirsiniz.

Hacettepe Hastanesi Muayene ücretli mi?

HACETTEPE HASTANESİ MUAYENE ÜCRETLERİ Öğretim görevlilerine muayene olduğunuzda 100 TL ile 150 TL arasında değişen tutarlarda ödeme yapmanız gerekir. Mesai dışı öğretim üyesi randevuları için 4 numaralı hattı arayabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

Koç Üniversitesi Hastanesi Muayene Ücreti Ne Kadar?

Koç Üniversitesi Hastanesi'nde hasta yatak ücreti gecelik 560 TL, doktor muayene ücreti 2 TL arasında değişiyor. Tetkiklerde ise kaç kere yapıldığı ve hangi tetkiklerin yapıldığına göre fiyat değişiyor.

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi devlet mi özel mi?

Hacettepe Üniversitesi JCI standartlarında sağlık hizmeti veren Türkiye'deki ilk kamu kuruluşudur.

Tıp Fakültesi Hastaneleri hangi kuruma bağlıdır?

MADDE 6 – (1) Birlikte kullanılan sağlık tesisleri, Sağlık Bakanlığına bağlı eğitim ve araştırma hastanesi, üniversiteler için ise üniversite hastanesi olarak kabul edilir.

Koç Üniversitesi Hastanesi SGK anlaşması var mı?

Hastanemizin SGK ile anlaşması bulunmaktadır. Acenta ile sigorta şirketinin verdiği bilgiler farklılık gösterebilir. ... Lütfen sigorta şirketiniz ile görüşerek poliçenizin kapsamını teyit ettiriniz.

Fakülte hastaneleri ücretli mi?

Devlete ait hastaneler ile devlete ait üniversite hastanelerinde ise yatak ücretleri hariç ilave ücret alınmamaktadır. ... Yani vatandaş, üniversite hastanesinde mesai saatleri dışında öğretim üyesi tarafından yani bir profesöre veya doçente tedavi olmak isterse “öğretim üyesi farkı” adı altında ilave ücret ödeyecektir.