ITÜ nün ilk rektörü kimdir?

İçindekiler:

  1. ITÜ nün ilk rektörü kimdir?
  2. ITÜ rektörü kim oldu?
  3. Prof Dr Mehmet Karaca Kimdir?
  4. ITÜ Genel müdür?
  5. Ismail Koyuncu kimdir nerelidir?
  6. Prof Dr Mehmet Karaca hangi hastanede?
  7. Cem Karaca babası kim?
  8. ITÜ Genel Sekreteri Kim?
  9. Atilla Dikbaş kimdir?
  10. Ismail Koyuncu nasıl atandı?
  11. Ismail Koyuncu kaç yaşında?
  12. Derya Aksu hangi hastanede?
  13. Ali Deniz ITÜ kimdir?

ITÜ nün ilk rektörü kimdir?

Yüksek Mühendis Mektebi, 1944 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'ne dönüştürülünce Yüksek Mühendis Mektebi müdürü Ord. Prof. Osman Tevfik Taylan da İTÜ'nün ilk rektörü olmuştur.

ITÜ rektörü kim oldu?

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin yeni rektörü olan Koyuncu şimdiye kadar birçok önemli görevde almıştı. Peki, İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu kimdir?

Prof Dr Mehmet Karaca Kimdir?

Mehmet KARACA, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü 1957 yılında İstanbul'da doğan Prof. Mehmet Karaca, 2008-2010 yılları arasında Rektör Yardımcısı, 2009-2010 yılları arasında ise bir yıl boyunca İTÜ KKTC Kurucu Rektörü oldu. ...

ITÜ Genel müdür?

İTÜ ARI Teknokent yeni Genel Müdürü Prof. Dr. Atilla Dikbaş, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ismail Koyuncu kimdir nerelidir?

1974 yılında Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde doğdu. 1995'te İTÜ İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. İTÜ'de 1997'de Çevre Mühendisliği Ana Bilim Dalında yüksek lisansını bitirdi. 2002 yılında aynı dalda doktorasını tamamladı.

Prof Dr Mehmet Karaca hangi hastanede?

Özel medstar hastanesinde hizmet vermektedir.

Cem Karaca babası kim?

Mehmet İbrahim Karaca Cem Karaca/Babalar

ITÜ Genel Sekreteri Kim?

İTÜ Genel Sekreterliği görevine İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Ali Deniz, kendisinin atanmış olduğunu şahsi Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Atilla Dikbaş kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi'nden 1985 yılında mezun olan Dikbaş, 1987 yılından itibaren İTÜ Mimarlık Fakültesi Yapı Bilgisi Ana Bilim Dalı öğretim üyesidir. ... Merkez teorik çalışmaların yanısıra Üniversite yatırımları için MIS uygulamaları içeren pratik çalışmaları da yürütmüştür.

Ismail Koyuncu nasıl atandı?

Dr. İsmail Koyuncu, dün akşam yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi rektörlüğüne atandı.

Ismail Koyuncu kaç yaşında?

47 yaşında (1974) İsmail Koyuncu/Yaş

Derya Aksu hangi hastanede?

Derya AKSU, 20 yılları arasında Özel Ofm Antalya Hastanesi'nde görev almış ve mesleki çalışmalarına Özel Medical Park Antalya Hastanesi'nde devam etmektedir.

Ali Deniz ITÜ kimdir?

2012 yılında Doçent ve 2019 yılında Profesör ünvanı alan Ali Deniz, halen İstanbul Teknik Üniversitesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümünde profesör olarak görev yapmaktadır. Prof. ... 2020 yılı itibari ile İTÜ Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ve Rektörlük danışmanlığı görevlerini yürütmeye devam etmektedir.