OTAL Çam Katranlı ve Kükürtlü sabun Nasıl Kullanılır?

İçindekiler:

  1. OTAL Çam Katranlı ve Kükürtlü sabun Nasıl Kullanılır?
  2. OTAL sabun nedir?
  3. Aktarlarda kükürtlü sabun bulunur mu?
  4. Kükürtlü sabun işe yarıyor mu?

OTAL Çam Katranlı ve Kükürtlü sabun Nasıl Kullanılır?

Bileşimindeki hint yağı cildi yumuşatırken, saçları güçlendirir, canlandırır, dökülmesini en aza indirmeye yardımcı olur. Kullanım Şekli: Düzensiz ciltlerde günde iki kez köpürterek yıkanır. Problemli saçlar haftada en az 3 kez köpürterek yıkanır, birkaç dakika bekletilerek durulanır.

OTAL sabun nedir?

Kükürtlü ve katranlı saç ve cilt sabunudur, bileşimindeki kükürt; ciltteki ölü tabakanın atılmasına yardımcı olur, cildin yağ dengesini düzenlediğinden sivilce ve akne problemlerinin giderilmesine, ayrıca bakterilere ve mantarlara karşı özelliğinden dolayı akne, mantar, egzama gibi cilt problemlerinin giderilmesinede ...

Aktarlarda kükürtlü sabun bulunur mu?

Kükürtlü sabunu organik ürün satan marketlerden, eczanelerden, online satış sitelerinden ya da aktarlardan kolayca satın alabilirsiniz.

Kükürtlü sabun işe yarıyor mu?

Kükürt sabunu ciltteki akneleri hızlı bir şekilde kurutacaktır. Antiseptik ve anti bakteriyel özelliği bulunan kükürt sabunu ciltteki mikroplara karşı da savaşır. Bunun yanı sıra ciltteki yağlanma sorunu düzenli kükürt sabunu kullanıldığında kolaylıkla giderilebilecektir.