Bacaktan yağ alınır mı?

İçindekiler:

  1. Bacaktan yağ alınır mı?
  2. Bacak yağları nasıl alınır?
  3. Liposuction hangi bölgelere uygulanır?
  4. Liposuction selüliti yok eder mi?
  5. Tek seferde kaç kilo yağ alınır?
  6. Vaser liposuction ne demek?
  7. Liposuction Zararlı mi?

Bacaktan yağ alınır mı?

Liposuction yani yağ alma yöntemi ile yapılan bacak estetiği son zamanların en çok tercih edilen estetik operasyonlarından biridir. Bacak Liposuction estetiğinde bacaklardaki fazla yağlar dışarı çekilir, bacaklara ince ve pürüzsüz bir görünüm kazandırılır.

Bacak yağları nasıl alınır?

Bacak yağı aldırma ameliyatı öncesinde bacaklarda biriken yağların olduğu bölgelerde işaretleme yapılarak operasyon başlıyor. Yapılan işaretler üzerinden kesiler açılarak bu kesiler aracılığı ile Liposuction yöntemi kullanılarak yağlar vücut dışına çıkabiliyor.

Liposuction hangi bölgelere uygulanır?

Halk arasında genellikle yağ aldırma olarak nitelenen liposuction geçmiş yıllardan günümüze en çok uygulanan estetik operasyonlardan biridir. Bu uygulama özellikle kalça, basen, karın ,bel, diz gibi inatçı yağlanmaların ve bölgesel fazlalıkların görüldüğü bölgelere uygulanır.

Liposuction selüliti yok eder mi?

Liposuction Selülitimi Tedavi Eder Mi? Aslında bu sorunun cevabı maalesef “tam olarak değil”. Liposuction cerrahi prosedürü selülitin görünümünü biraz iyileştirebilir, ancak tamamen düzeltmez.

Tek seferde kaç kilo yağ alınır?

Bir seferde maksimum 5 litre yağı dışarı çekebiliyoruz, bu da yaklaşık 3-4 kiloya denk geliyor. Alınan yağların yeterli gelmediği noktada aynı bölgeden tekrar yağ almak için ortalama 40 gün kadar beklememiz gerekmektedir.

Vaser liposuction ne demek?

Vaser Liposuction, yeni teknoloji ve yeni yöntemler ile daha etkili, sofistike ve güvenli bir cerrahi uygulama haline gelmiştir. Vaser Liposuction Ameliyatı temelde bölgesel yağlanma bölgelerinden yağların ince kanüller yardımı ile alınması işlemidir.

Liposuction Zararlı mi?

Mevcut dünya çapındaki deneyime göre, liposuction zararları inanılmaz derecede azdır. Herhangi bir cerrahi prosedürde potansiyel olarak ortaya çıkabilecek nadir sorunlar arasında enfeksiyonlar, kanama, cilt ülserleri ve sinir yaralanması bulunur. Şişen teknik bu riskleri en aza indirir.