iPhone 11 çerçeve dışı fotoğraf nedir?

İçindekiler:

  1. iPhone 11 çerçeve dışı fotoğraf nedir?
  2. iPhone 11 kamerası ne kadar iyi?
  3. iPhone 11 sistem kaç gb?
  4. iPhone 11 neden 3 kamera var?

iPhone 11 çerçeve dışı fotoğraf nedir?

Sağda, iPhone 11'in çerçeve dışına eklenen bilgilerle çekilen fotoğraf. Bu özelliği kullanmak için Ayarlar uygulamasını açmanız ve Kamera'yı seçmeniz gerekir. Aşağı kaydırın ve Çerçevenin Dışında Fotoğraf Çekme özelliğini açın. Kullanılmayan çerçevenin dışında yakalanan tüm bilgiler 30 gün sonra silinir.

iPhone 11 kamerası ne kadar iyi?

iPhone 11 ön kamerası DxOMark testinde Ön kamera genel olarak 91 puan alırken fotoğraf çekimine 92, video çekimine ise 90 puan verildi. Bunu diğer modeller ile kıyaslamak gerekirse güncel listede ön kamera performansı ile 13. sıralada yer alıyor. Pro Max ise 9. sırada yer alıyor.

iPhone 11 sistem kaç gb?

4 GB RAM'e sahip olan telefon üç farklı depolama alanı seçeneği sunuyor. Kullanıcılar 64 GB / 128 GB ve 256 GB depolama alanı arasında tercih yapabilirken, yıllardır olduğu gibi microSD kart girişine yer verilmiyor.

iPhone 11 neden 3 kamera var?

Gece modu, portre modu, geniş açı modu, yavaş çekim modu gibi kamera modlarının hepsi için bu 3 kamera ve onların kombinasyonları kullanılıyor. Ayrıca sadece arka planı siyah, siyah-beyaz yapmak isterseniz devreye yapay zekâ yazılımları giriyor.