Time lapse modu nedir?

İçindekiler:

  1. Time lapse modu nedir?
  2. TimeLapse ne işe yarar?
  3. Gopro Time Lapse ne demek?
  4. I Origins ne anlatıyor?

Time lapse modu nedir?

Time lapse çekimler, yüzlerce hatta binlerce fotoğrafın bir dizi halinde görüntülenmesinden oluşan zaman sıkıştırmalı videolardır. ... Görüntülerde yapılacak kırpma ve renk düzeltmeleri, zaman atlamalı çekim boyunca tutarlılık sağlamak adına bütün görüntülere eşit derecede uygulanmalıdır.

TimeLapse ne işe yarar?

Zaman atlamalı çekim tekniği olan TimeLapse, aralıklı çekimlerden oluşan bir çalışmadır. Aynı video çekimlerinde olduğu gibi saniyede 25 film karesi olmasa da, hareket halindeki öğelerin, belirli aralıklarla fotoğraflarının çekilip birleştirilerek hareketli görüntü şekline getirilmesi işlemidir.

Gopro Time Lapse ne demek?

Time lapse nedir?” sorusuna, öncelikle bu terimi -zorunlu- türkçeleştirmek istersek , “hızlandırılmış çekim” yahut “aralıklı çekim” diyerek cevap verebiliriz. Artık akıllı telefonlarımıza, kullandığımız fotoğraf makinelerine, DSLR' lara bile time lapse özelliği gelmiş durumda.

I Origins ne anlatıyor?

I Origins Film Konusu Moleküler biyolog Ian Gray (Michael Pitt) ve laboratuvarda birlikte çalıştığı arkadaşları Karen ve Kenny, insan gözünün evrimine dair bir araştırma yapmaktadırlar. Bu araştırma, insanoğlunun kaderini etkileyecek sonuçlar doğurma potansiyeline sahiptir.