File Market'te indirim var mı?

İçindekiler:

  1. File Market'te indirim var mı?
  2. FİLE kaç mağazası var?
  3. Harras markası kime ait?
  4. Bim mi file mi?
  5. Harras neyin markası?
  6. File hangi marka?
  7. Onur Marketin sahibi Cemal Özen nerelidir?

File Market'te indirim var mı?

FİLE'de özel indirim günleri yapmamaktadır. Bunun yerine her gün File indirimli günü olarak belirtilmiş ve indirimler her gün yapılmaktadır. File Broşürlerinde bulunan ürünler öncelikle insan sağlığına ve güvenliğe dikkat edilerek seçilmiş ve özenle yerleştirilmiştir.

FİLE kaç mağazası var?

itibarıyla FİLE formatında 133 mağaza bulunmaktadır.

Harras markası kime ait?

Harras 2014 yılından beri BİM ve File market için Tamek tarafından üretilen Meyve Nektarları markasıdır. 1955 yılında Mehmet Sipahioğlu tarafından kurulan Tamek, yüzde 100 Türk sermayeli bir ketçap, bezelye konservesi, reçel, meyve suyu, mısır, tropik kokteyl üreticisidir.

Bim mi file mi?

File Marketleri, BİM marketlerinin 2015 yılında müşterilerine satış sunduğu farklı bir yeni modelidir. ... File Marketlerinde ortalama 3,500 -4000 farklı ürünü yer almaktadır. Ürünler arasında et, şarküteri, taze sebze – meyve, unlu mamuller ve kişisel bakım bölümleri de yer alıyor.

Harras neyin markası?

bim'in üst segment marketi file'nin markası.

File hangi marka?

FİLE mağazaları, 1995 yılında BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. tarafından kurulan perakende zinciridir.

Onur Marketin sahibi Cemal Özen nerelidir?

"Anadan doğma tezgahçıyım" diyen Özen, memleketi Ağrı'nın Patnos ilçesinde beyaz eşya, gıda perakendeciliği ve konfeksiyon işleri yaparken bütün ailesini İstanbul'a taşımış. 17 yaşındayken gelip gördüğü İstanbul'a sevdalandığını anlatan Özen Şirketler Grubu'nun patronu 1996'dan bu yana Onur Marketler Zinciri'yle bu ...