1 adet kuru patlıcan dolması kaç kalori?

İçindekiler:

  1. 1 adet kuru patlıcan dolması kaç kalori?
  2. Pirinçli Kuru patlıcan dolması kaç kalori?
  3. Bir kuru biber dolma kac kalori?
  4. Biber Patlıcan Dolması kaç kalori?
  5. Antep dolması kaç kalori?
  6. Zeytinyagli Kuru Dolma kac kalori?
  7. Diyette kaç biber dolması yenir?
  8. 2 tane patlıcan dolma kaç kalori?
  9. 2 adet patlıcan dolması kaç kalori?
  10. Kuru biber patlıcan dolması kaç kalori?
  11. Biber dolması diyeti bozar mı?
  12. Diyette kabak dolması yenir mi?

1 adet kuru patlıcan dolması kaç kalori?

1 Porsiyon Zeytinyağlı Patlıcan Dolması (3 kcal. 1 Porsiyon Kuru Patlıcan Dolması (3 kcal.

Pirinçli Kuru patlıcan dolması kaç kalori?

1 porsiyon kuru patlıcan dolması 318 kaloridir.

Bir kuru biber dolma kac kalori?

Dolmalık Kuru Biber Kalori Değeri: Bu besinin 100 gramında 303 kcal kalori, ayrıca besinin 1 Porsiyon (Orta) yani 70 gramlık miktarında Dolmalık Kuru Biber 213 kalori bulunmaktadır. Dolmalık kuru biber, A ve C vitamini, folik asit, potasyum, magnezyum, fosfor, demir, lif içeriği yüksek bir besindir.

Biber Patlıcan Dolması kaç kalori?

Zeytinyağlı Patlıcan Dolmasının 100 gramında 57 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 320 gram Zeytinyağlı Patlıcan Dolmasında 182 kalori bulunmaktadır.

Antep dolması kaç kalori?

Antep Usulü: Kuru Patlıcan Ve Biber Dolması | Besin Değerleri | yemek8.com. Bu yemek 21 malzeme ile yapılır. Bu yemeğin 1.1 kalori ihtiva eder. 1 porsiyonu ise 65.6 gram olup 89.3 kalori içermektedir.

Zeytinyagli Kuru Dolma kac kalori?

Bu yemek 11 malzeme ile yapılır. Bu yemeğin 100 gramı 60.0 kalori ihtiva eder. 1 porsiyonu ise 1040.9 gram olup 624.8 kalori içermektedir. Bu yemek Lif, C Vitamini, Potasyum yönünden zengindir.

Diyette kaç biber dolması yenir?

Fakat dikkat etmek gerekir ki her bir biber dolması bir dilim ekmek tüketimine karşılık gelmektedir ve yanında yoğurt gibi bir protein kaynağı tüketilmedikçe uzun süre tokluk sağlamayabilir. Bu nedenle yanında bir kase yoğurtla diyetteyken 1 veya 2 adet biber dolması yenebilir.

2 tane patlıcan dolma kaç kalori?

Zeytinyağlı Patlıcan Dolmasının 100 gramında 57 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 320 gram Zeytinyağlı Patlıcan Dolmasında 182 kalori bulunmaktadır. Zeytinyağlı Patlıcan Dolması içeriğinde pirinç bulunduğu için çok sık tüketilmemelidir.

2 adet patlıcan dolması kaç kalori?

Zeytinyağlı Patlıcan Dolmasının 100 gramında 57 kcal kalori, ayrıca 1 Porsiyon yani 320 gram Zeytinyağlı Patlıcan Dolmasında 182 kalori bulunmaktadır. Zeytinyağlı Patlıcan Dolması içeriğinde pirinç bulunduğu için çok sık tüketilmemelidir.

Kuru biber patlıcan dolması kaç kalori?

Kurutulmuş sebze dolması (kuru patlıcan-kuru biber) 100 gram porsiyonunda 99 kcal kalori vardır. Kuru Patlıcan Dolması (1 adet) içinde 79 kadar kalori mevcut. Kalori Dağılımı: %51 yağ, %16 karb, %33 prot.

Biber dolması diyeti bozar mı?

Diyet sürecindeyseniz zeytinyağlısını tercih etmenizi öneriyoruz; fakat içeriğinde bolca pirinç olduğundan biber dolması yiyeceğiniz öğünde ekmek tüketmemeye özen göstermelisiniz.

Diyette kabak dolması yenir mi?

Besin Değerleri Kıymalı kabak dolma; protein ve lif açısından zengin bir besindir. Öğünlerde 2 adet kıymalı kabak dolma tüketildiğinde diyetten 2 adet köfte ve sebze çıkartılmalıdır.