Evkur devletin mi?

İçindekiler:

  1. Evkur devletin mi?
  2. Evkur kefil şart mı?
  3. Evkur sahibi kimdir?
  4. Evkur hangi şirkete ait?
  5. Adres teyidi ne demek?

Evkur devletin mi?

Evkur, 1972 yılında Türkiye'de perakende mağazacılığa başlamış, internet aracılığı ile de hizmet veren, müşterilerine sözleşme dahilinde taksitle alışveriş olanağı sunan ticari bir kuruluştur. %100 Yerli sermaye kullanmaktadır. Ticari faaliyetine ilk defa 1972 yılında 'Murat Halı Mağazaları' ismiyle başlamıştır.

Evkur kefil şart mı?

Annenizin zaten bir ödemesi olduğu için ikinci bir ürün almak isterse bu ileride ödeyememe gibi bir duruma sebebiyet verebileceğinden Evkur kendini sağlama alma amacıyla sizden kefil ister.

Evkur sahibi kimdir?

Evkur'un kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kan'dır. Hasan Kan, Sivas doğumludur. Baba tarafı Malatya'lı olduğundan dolayı Hasan Kan çoğu yerde Malatyalı olarak yazılmaktadır.

Evkur hangi şirkete ait?

Evkur, 1972 yılında Türkiye'de perakende mağazacılığa başlamış, internet aracılığı ile de hizmet veren, müşterilerine sözleşme dahilinde taksitle alışveriş olanağı sunan ticari bir kuruluştur....Evkur.
TipÇok katlı mağazacılık
Menkul değer sembolüEVKUR A.Ş.
TürZincir Mağaza
Kuruluş1972
KurucuHasan Kan
5 satır daha

Adres teyidi ne demek?

· Bankaların müşterilerine yönelik yapmış oldukları gönderilerin beyan edilen adreste ve bizzat müşteri tarafından teslim alındığına ilişkin tutanak.