Banka kart lira nerede kullanılır?

İçindekiler:

  1. Banka kart lira nerede kullanılır?
  2. Ziraat Combo lira ne zamana kadar?
  3. Ziraat Bankası Bankkart para puan nerede kullanılır?
  4. Ziraat Bankası Bankkart nerede kullanılır?
  5. Ziraat Bankası Bankkart nedir?
  6. Bankkart kumbara nerelerde geçerli?

Banka kart lira nerede kullanılır?

Ziraat Bankası kartlarınızı kullanarak Bankkart Lira kazanabilir, biriken Bankkart Lira'larınızı hem banka kartı hem kredi kartınızla anlaşmalı üye işyerlerinde harcayabilirsiniz.

Ziraat Combo lira ne zamana kadar?

Kazanılan Bankkart Lira'lar Ziraat Bankası Bankkart işyerleri ve İş Bankası Maximum işyerlerinde kullanılabilecektir. Kampanyaya katılıp ödül kazanan müşterilerin Bankkart kredi kartlarını 31 Ağustos'a kadar kapatmaları durumunda kazanılan Bankkart Lira'lar geri alınacaktır.

Ziraat Bankası Bankkart para puan nerede kullanılır?

Ziraat Bankası BankKart Puanları harcamak düşündüğünüzden daha kolay. Kartınızda biriktirdiğiniz puanlarınızı Ziraat Bankası altyapısına sahip pos cihazı bulunan işyerlerinde dilediğiniz tutarda kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası Bankkart nerede kullanılır?

Bankamız ATM'lerinden, dilediğinizde hesap bakiye bilginizi öğrenebilir, para çekebilir, hesaplarınız arasında aktarım yapabilir, başka bir hesaba havale yapabilirsiniz. VISA, MasterCard ya da TROY amblemi bulunan ATM'lerden para çekebilirsiniz. Türkiye'de ve tüm dünyada milyonlarca iş yerinde alışveriş yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası Bankkart nedir?

Ziraat Bankasının sunduğu Bankkart ile kredi kartı ve banka kartı tek bir kartta buluşuyor. Kartınızın ön yüzünde kredi kartı numaranız yer alırken, arka yüzünde ise banka kartı numaranız yer alır. POS veya ATM'de yapmanız gereken tek şey, kartınızı taktıktan sonra ekrandan hangi kartınızı kullanacağınızı seçmektir.

Bankkart kumbara nerelerde geçerli?

Kazanılan Bankkart Lira'lar Ziraat Bankası Bankkart işyerleri ve İş Bankası Maximum işyerlerinde kullanılabilecektir.