Devlet memuru sağlık raporu nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Devlet memuru sağlık raporu nereden alınır?
  2. Devlet memuru rapor alınca maaş kesilir mi?
  3. Memur ne kadar rapor alabilir?
  4. Raporu alan memur ne zaman teslim etmeli?
  5. Devlet memuru 1 yıl içinde kaç gün rapor alabilir?
  6. Aile Hekimi tek seferde kaç gün rapor verebilir?
  7. Öğretmen 40 günden fazla rapor alırsa ne olur?
  8. Öğretmen raporu kaç gün içinde teslim etmeli?
  9. Heyet raporuna soruşturma açılır mı?
  10. 3 günlük rapor parası nasıl alınır?

Devlet memuru sağlık raporu nereden alınır?

Bildirime rağmen göreve başlamayan memura disiplin hükümleri uygulanır. 4-Hastalık raporları (geçici görev, kanuni izin ve acil vakalar hariç) memurun memuriyet mahallinden ya da memuriyet mahallindeki sağlık hizmeti sunucusunun sevk ettiği sağlık hizmeti sunucusunda alınır.

Devlet memuru rapor alınca maaş kesilir mi?

Bu konuda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununu Madde 158 de Hastalıkları sebebiyle resmi yataklı tedavi kurumlarında yatarak tedavi gördükleri tedavi süreleri, hariç olmak üzere bir takvim yılı içinde kullanılan hastalık izin süreleri toplamının 7 günü aşması halinde, aşan sürelere isabet eden zam ve tazminatlar % 25 ...

Memur ne kadar rapor alabilir?

MADDE 6- (1) Memura, aylık ve özlük hakları korunarak, verilecek raporda gösterilecek lüzum üzerine, kanser, verem ve akıl hastalığı gibi uzun süreli bir tedaviye ihtiyaç gösteren hastalığı hâlinde onsekiz aya kadar, diğer hastalık hâllerinde ise oniki aya kadar izin verilir.

Raporu alan memur ne zaman teslim etmeli?

usül ve esaslara uygunluğunun tespit edilebilmesi için, hastalık raporlarının aslının veya bir örneğinin en geç raporun düzenlendiği günü takip eden günün mesai saati bitimine kadar elektronik ortamda veya uygun yollarla bağlı olunan disiplin amirine intikal ettirilmesi; örneği gönderilmiş ise, rapor süresi sonunda ...

Devlet memuru 1 yıl içinde kaç gün rapor alabilir?

SORU 11: Devlet memuru en çok ne kadar rapor alabilir? verilebilir. Memurlara bir takvim yılı içinde tek hekim tarafından verilecek raporların toplamı kırk günü geçemez. Bu süreyi geçen hastalık raporları sağlık kurulunca verilir.

Aile Hekimi tek seferde kaç gün rapor verebilir?

Bu duruma göre, aile hekimi tek seferde en fazla 10 gün olmak üzere toplamda en fazla 20 gün rapor verebiliyor. Bir işçi iş yeri hekimi ve aile hekimi dışındaki doktorlara muayene olması halinde ise, yine aile hekiminde olduğu gibi tek hekim, tek seferde en fazla 10 gün rapor verebiliyor.

Öğretmen 40 günden fazla rapor alırsa ne olur?

Öğretmen, memur bir yıl içerisinde tek hekimden toplamda en fazla 40 gün rapor alabilir. ... Yani o aya ait zam ve tazminatın tümü değil, sadece raporlu güne isabet eden zam ve tazminat yüzde 25 eksik ödenecektir. Heyet raporu alan personelden maaş kesintisi yapılmaz.

Öğretmen raporu kaç gün içinde teslim etmeli?

usül ve esaslara uygunluğunun tespit edilebilmesi için, hastalık raporlarının aslının veya bir örneğinin en geç raporun düzenlendiği günü takip eden günün mesai saati bitimine kadar elektronik ortamda veya uygun yollarla bağlı olunan disiplin amirine intikal ettirilmesi; örneği gönderilmiş ise, rapor süresi sonunda ...

Heyet raporuna soruşturma açılır mı?

Verilen hukuka uygun hastalık raporuna istinaden soruşturma açılamaz. ... günler hariç rapor veren kurumun/doktorun öğretmenin/memurun görev mahallinde olması gerekir. İzinli olunan günlerde ise o anda bulunulan yerde muayene olunabilir ve doktorun verdiği rapor usule uygun olur.

3 günlük rapor parası nasıl alınır?

Rapor parası nasıl alınır? Çalışanın raporunu işverene sunması ve işverenin de raporu 5 gün içinde e - rapor sistemine girmesinden sonra SGK sistemine düşen rapor inceleniyor ve onay veriliyor. Söz konusu onayın ardından PTT'ye ödeme talimatı gönderiliyor. Çalışana da kısa mesaj aracılığıyla bilgi veriliyor.