Yeditepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?

İçindekiler:

  1. Yeditepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?
  2. Yeditepe tercih bursu var mı?
  3. Yeditepe Üni yüz yüze mi?
  4. Yeditepe Üniversitesi kayıt ne zaman?

Yeditepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim mi?

COVID-19 salgını nedeniyle Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından itibariyle ara verdiğimiz öğretimimiz, yine YÖK tarafından yapılan tarihli yazı ile tarihinden itibaren sizlerin de büyük katkısıyla uzaktan öğretim olarak başlamıştır.

Yeditepe tercih bursu var mı?

SAY, SÖZ, EA gruplarından herhangi birinin ilgili puan türüyle öğrenci alan programlarına ilk beş tercihinde yerleşenlerden; yerleştirildiği programın puan türünde ilk 15 bine (Dil puan türünde ilk 100'e) giren öğrencilere yukarıdaki olanaklara ek olarak normal eğitim süreleri boyunca yılda 9 ay süreyle yemek bursu ...

Yeditepe Üni yüz yüze mi?

Bildiğiniz üzere 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemini tamamlamak üzereyiz. Geçtiğimiz dönemde çok ciddi planlamalarla eğitimimizi hibrit bir şekilde çevrim içi (online) ve yüz yüze gerçekleştirebildik.

Yeditepe Üniversitesi kayıt ne zaman?

2021-2022 akademik yılında YKS ile Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerimiz 4- tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresinden e-devlet üzerinden kayıt yöntemi ile veya 6- tarihleri arasında Yeditepe Üniversitesi Kampüsüne gelerek kayıtlarını yapabilirler.