CMO pozisyonu nedir?

İçindekiler:

  1. CMO pozisyonu nedir?
  2. CEO CMO nedir?
  3. CIO nun anlamı nedir?
  4. Clo Yardımcısı nedir?
  5. Executive Hangi Pozisyon?
  6. CEO nun yardımcısına ne denir?
  7. CIO ne demek ekşi sözlük?
  8. CSO açılımı nedir?
  9. Chief Commercial Officer ne iş yapar?
  10. Executive mi Manager mi?
  11. CSO ne demek ingilizce?

CMO pozisyonu nedir?

Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı / CMO Ne Demek? Pazarlama genel müdür yardımcısı (CMO), bir firmanın pazarlama ve reklamcılık inisiyatiflerinin planlanması, geliştirilmesi ve yürütülmesini sağlar.

CEO CMO nedir?

CEO - Chief Executive Officer. İcra Kurulu Başkanı / Baş Yönetici. CFO – Chief Finance Officer. Mali İşler Müdürü

CIO nun anlamı nedir?

CTO teriminin açılımı: Chief Technology Officer şeklindedir. Görevleri ise Teknolojiden Sorumlu Başkandır. CIO teriminin açılımı: Chief Information Officer şeklindedir. Bilgi Sistemleri Grubu Başkanıdır.

Clo Yardımcısı nedir?

CLO, şirketin diğer memurlarına ve yönetim kurulu üyelerine, dava riskleri gibi şirketin karşılaştığı tüm yasal ve düzenleyici konularda tavsiyelerde bulunarak şirketin yasal risklerini en aza indirmesine yardımcı olan bir uzman ve liderdir.

Executive Hangi Pozisyon?

Executive:Bu kelime üst kademe yönetici anlamında kullanılmaktadır. Executive Manager'ın üzerinde bir kişidir.

CEO nun yardımcısına ne denir?

Örnek vermek gerekirse CEO Amerika Birleşik Devletleri başkanıyken, COO başkan yardımcısı konumundadır. Operasyon direktörünün görev ve sorumlulukları şu şekilde sıralanabilir: İcra kurulu başkanı ve CEO'nun yokluğunda vekâleten yönetime COO başkanlık eder.

CIO ne demek ekşi sözlük?

chief information officer - ekşi sözlük.

CSO açılımı nedir?

Bilgi akışını destekleyen süreçler ve uygulamalar geliştirildiğinde CIO liderlik sağlar. Chief Security Officer (CSO)- Güvenlik Bölümü Başkanı :Kuruluşun güvenlik stratejisini ve programlarını geliştirir, uygular ve yönetir. ... CISO, güvenlik politikasının geliştirilmesinden ve uygulanmasından sorumludur.

Chief Commercial Officer ne iş yapar?

CCOChief Commercial Officer / Ticari faaliyetler İç ve dış ticaret faaliyetlerinde, e-ticaret faaliyetlerinde piyasa ve şirket içerisindeki pazar payları ile, yeni pazarlar konusunda yönetim yetkisi ve yönetim kuruluna karşı sorumluluk CCO'ya aittir.

Executive mi Manager mi?

İngilizce kullanımda, yöneticilik fonksiyonunu ifade eden başlıca terimler olarak şunlar görülmektedir: Manager:Latince “manus” kökenli olan bu kelime “handle” anlamında el ile idare etmeği vurgulamaktadır. ... Executive:Bu kelime üst kademe yönetici anlamında kullanılmaktadır.

CSO ne demek ingilizce?

cumhurbaşkanlığı senfoni orkestrası (cso)