Görevlendirme iptal edilebilir mi?

İçindekiler:

  1. Görevlendirme iptal edilebilir mi?
  2. Geçici görevlendirme en fazla kaç gün olur?
  3. Sözleşmeli personel geçici görevlendirilebilir mi?
  4. Sözleşmeli öğretmenler başka okula görevlendirilebilir mi?
  5. Sözleşmeli memur başka kurumda görevlendirilebilir mi?
  6. Aday memur geçici olarak görevlendirilebilir mi?

Görevlendirme iptal edilebilir mi?

Memurun İsteği Dışında Geçici Görevlendirilmesi Asıl olan memurun kadrosunun bulunduğu yerde çalışmasıdır. ... Memurun isteği dışında geçici görevlendirilmesi durumunda bu işleme karşı itiraz edebilmek ve reddedilmiş itiraza karşı geçici görevlendirme iptal davası açılabilmesi mümkündür.

Geçici görevlendirme en fazla kaç gün olur?

Geçici görevlendirme en fazla 1 yıl olarak yapılabilir ve her defasında bir yılı geçmemek üzere uzatılabilir. Kesintili ya da kesintisiz olarak bu Yönetmelik kapsamında toplamda altı ayı geçen görevlendirmelerde personelin muvafakatinin alınması şarttır.

Sözleşmeli personel geçici görevlendirilebilir mi?

657 sayılı Kanunun ek 8. maddesi Devlet memurlarının kurumlar arasında geçici süreli görevlendirmesine yetki verdiği için bu kapsamda 4/B sözleşmeli personelin geçici görevlendirilmesi mümkün bulunmamaktadır.

Sözleşmeli öğretmenler başka okula görevlendirilebilir mi?

652 sayılı Milli Eğitim Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 27 Temmuz 2016 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan değişikliğe göre Ek 4. maddesi 3. fıkrasında; "(3) Bu madde uyarınca atanan sözleşmeli öğretmenler dört yıl süreyle başka bir yere atanamaz.

Sözleşmeli memur başka kurumda görevlendirilebilir mi?

4/B statüsünde sözleşmeli olarak çalışanlar, yükseköğretim kurumları ile mahalli idareler dışındaki kurumlar arasında geçici görevlendirilebilir.

Aday memur geçici olarak görevlendirilebilir mi?

Devlet Personel Başkanlığı, Resmi Gazetede yayımlanan Kurumlar Arası Geçici Görevlendirme Yönetmeliği bağlamında yaptığı açıklamada, adaylık veya deneme süresinde olan personelin söz konusu dönemler boyunca kurumlar arası geçici görevlendirilemeyeceğini belirtti.