Geçmeyen öksürük için hangi doktora gidilmeli?

İçindekiler:

  1. Geçmeyen öksürük için hangi doktora gidilmeli?
  2. Testis Rahatsızlığıda hangi bölüme gitmek gerekir?
  3. Sırt ve göğüs agrısı için hangi doktora gidilir?
  4. Akciğer hastalığı nasıl belli olur?
  5. Bacaktaki yara için hangi doktora gidilir?
  6. Çocuk Yanık Hangi bölüm?
  7. Sırt ve boyun ağrısı Hangi bölüm?

Geçmeyen öksürük için hangi doktora gidilmeli?

Öksürük, genel olarak ergenlik zamanlarında görülür. Ancak geçmeyen balgamlı, kuru, aşırı öksürük adına doktora gidilmesi gerekmektedir. Bu hastalıklar adına dahiliye ya da kulak burun boğaz bölümlerine gitmek gerekir.

Testis Rahatsızlığıda hangi bölüme gitmek gerekir?

Yanık problemi yaşayan bir kişi ilk olarak acil servise gitmeli orda acil müdahale edilmelidir. İlk müdahale her zaman çok önemlidir. Acil servis dışında yanıklarla ve izlerle ilgilenen bölüm plastik cerrahi bölümüdür.

Sırt ve göğüs agrısı için hangi doktora gidilir?

Göğüs ağrısında göğüs hastalıkları bölümüne başvurmanız gerekmektedir.

Akciğer hastalığı nasıl belli olur?

Solunum sistemini tutan herhangi bir hastalık akciğer fonksiyonlarını bozarak, hırıltılı solunum, horlama, öksürük, balgam, ağızdan öksürükle kan gelmesi, göğüs ve yan ağrısı, sırt ve omuz ağrısı, kilo kaybı, halsizlik, iştahsızlık, gece terlemesi ve ateş gibi şikâyetlere sebep olabilmektedir.

Bacaktaki yara için hangi doktora gidilir?

Bacak ağrısı için, kalp damar cerrahına, nörolojiye, enfeksiyon hastalıkları doktoruna, genel dahiliye uzmanına ya da ortopedi uzmanına görünebilirsiniz.

Çocuk Yanık Hangi bölüm?

Acil servis dışında yanıklarla ve izlerle ilgilenen bölüm plastik cerrahi bölümüdür. Plastik cerrahi bölümü gerekli tedavileri uygulayarak yanığı ve izlerini en aza indirger.

Sırt ve boyun ağrısı Hangi bölüm?

Boyun ağrısı adına hastanelerin ortopedi bölümüne gidilmesi gerekiyor. Aynı zamanda fizik tedavi polikliniklerine de başvurulabilir. İlgili doktor gereken tetkik ve tedavi üzerinden bu ağrıların yaşam kalitesini düşürmesine engel olur.