E-Devlet'i nasıl indirebilirim?

İçindekiler:

  1. E-Devlet'i nasıl indirebilirim?
  2. E-devlet şifremle ne yapabilirler?
  3. E devlet gorev belgesi nasil alinir?
  4. E devletten gorev belgesi nasıl alınır?
  5. E-devlet üzerinden yapılan işlemler nelerdir?
  6. E-devlet üzerinden neler yapılır?

E-Devlet'i nasıl indirebilirim?

Yeni e-Devlet Kapısı Android uygulaması ile www.turkiye.gov.tr adresindeki hizmetler artık mobil cihazınızda. Uygulamayı kullanabilmek için e-Devlet Şifresi veya Mobil İmza sahibi olmalısınız. e-Devlet Şifrenizi Ptt şubelerine geçerli kimliğiniz ile birlikte şahsen başvurarak temin edebilirsiniz.

E-devlet şifremle ne yapabilirler?

Banka işlemleri olsun, askerlik tecil işlemi, sınav işlemleriniz, telefon operatör işlemleriniz dahil birçok işlemlerinizi bu siteden gerçekleştirebiliyorsunuz. Size ait olan e-devlet şifresinin başkasının eline geçerse o zaman sizi bazı zor zamanlar bekleyebilir.

E devlet gorev belgesi nasil alinir?

Vatandaşlar kendilerine ait şifre ile girdikleri e-Devlet sistemi üzerinden İçişleri Bakanlığı e-başvuru sistemine girecek. Buradaki seçenekler arasından "çalışma muafiyet izin belgesi işlemleri" kısmı seçilerek başvuru onaylanacak. Başvurunun alındığına ve onaylandığına dair SMS ile bilgilendirme yapılacak.

E devletten gorev belgesi nasıl alınır?

* E devlet sistemine giriş yapınız. * Arama boşluğu kısmına E-Başvuru yazınız. * Ekranda gözüken Başvuru Türü bölümünden Çalışma Muafiyet İzin İşlemleri bölümünü seçiniz. Ardından Alt Başvuru Türü için Çalışma İzin Belgesi Verilmesi kısmını seçiniz.

E-devlet üzerinden yapılan işlemler nelerdir?

E-Devlet sistemi ile yapılabilecek işlemler genel olarak sorgulama, başvuru ve bilgi alma işlemleri adı altında toplanır. Bağ-Kur, SSK ve Emekli Sandığı işlemleri gerçekleştirilebilir. Öğrenci belgesi sorgulama, askerlik durumu sorgulama, emeklilik yaşı sorgulama, mobil hat sorgulama gibi işlemler de yapılabilir.

E-devlet üzerinden neler yapılır?

E-Devlet üzerinden IMEI sorgulama ve kaydı, askerlik durum belgesi sorgulama, 4A hizmet dökümü, emeklilik bilgileri, üniversite\yurt kaydı vb. birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. -Çok Kullanılanlar seçenekleri ile tüm hizmetlere ulaşmanız mümkün.