Kamu iş başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Kamu iş başvurusu nasıl yapılır?
  2. Devlet Personel Başkanlığı kapandı mi?
  3. Devlet hastanelerine başvuru nasıl yapılır?
  4. İŞKUR evde iş başvurusu nasıl yapılır?
  5. SGK'ya girmek için hangi bölüm okunmalı?
  6. Sosyal güvenlik memuru kimler olabilir?

Kamu iş başvurusu nasıl yapılır?

İş arayanlar niteliklerine uygun kamu ilanlarına başvuru işlemini; İŞKUR internet şubesinden https://esube.iskur.gov.tr/ Alo 170 İletişim Hattı üzerinden. En yakın İŞKUR birimine şahsen müracaat ederek.

Devlet Personel Başkanlığı kapandı mi?

9 Temmuz 2018 tarihinde yayımlanan 703 sayılı KHK ile 2019 yılı itibarıyla kapatılarak, tüm görevleri diğer kurumlara devredilmiştir.

Devlet hastanelerine başvuru nasıl yapılır?

Hastanelere personel alımı ilanlarına başvurmak isteyen kişiler adreslerine en yakın İŞKUR şubesine giderek kayıt yaptırmaları ya da aşağıdaki link üzerinden çıkan bilgileri doldurarak online kayıt yaptırmaları gerekir.

İŞKUR evde iş başvurusu nasıl yapılır?

İŞKUR EVDE PAKETLEME İŞ BAŞVURUSU NASİL YAPİLİR? Evde paketleme işine katılmak isteyen kadınlar, adresilerine en yakın İŞKUR şubesine giderek kayıt yaptıracak. Kayıttan önce ise İŞKUR evde ek iş başvuru formunu dolduracak.

SGK'ya girmek için hangi bölüm okunmalı?

Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik lisans programından mezun olmak.

Sosyal güvenlik memuru kimler olabilir?

Loading... Görüldüğü gibi SGK istihdam edeceği memur kadrosunu dört yıllık lisans mezunlarından seçmektedir. Bu bölümlerden mezun olan adaylar çift senelerde yapılan (en son 2012) KPSS B grubu sınavına girerler. KPSS B grubu Genel kültür ve genel yetenekten oluşan bir sınavdır.