CC işi ne demek?

İçindekiler:

  1. CC işi ne demek?
  2. Bilgisayarda CC ne demek?
  3. CC nasıl yazılır?
  4. CC ne demek discord?
  5. Ya celle celaluhu ne için okunur?

CC işi ne demek?

Maillerde kullanılan CC'nin açılımı Carbon Copy'dir ve Türkçe'ya karbon kopyası olarak çevrilebilir. Mail atarken bir kişiyi CC'ye koymak iş hayatında en çok kullanılan tabirlerden biridir. Mailde CC'ye konulan kişi genellikle o işten sorumlu kişiler olur.

Bilgisayarda CC ne demek?

Bir e-posta'daki CC alanı Carbon Copy anlamına gelirken, BCC alanı Blind Carbon Copy anlamına gelir. Bir e-posta'daki CC alanı, gönderenin birincil e-posta alıcısından başka birine e-posta'nın “karbon kopyasını” göndermesine olanak tanır.

CC nasıl yazılır?

Virgül ile ayırarak mail göndermek istediğiniz kişileri yazabilirsiniz. “CC”, Karbon Kopya kısaltmasıdır. CC (Carbon Cop): Bilgi anlamına gelmektedir. Bu alana yazdığınız mail adresleri direkt alıcı değildir, fakat mail olduğu gibi bu kişilere de gönderilir.

CC ne demek discord?

Mailde CC'lemek mailin aynısını bu bölüme eklenen kişiye de iletmek anlamına gelir. Birine mail atarken başka bir kişiyi CC bölümüne eklemek onu CC'lemek anlamına gelir.

Ya celle celaluhu ne için okunur?

Allah Teala Hazretlerini övmek ve yüceliğini dile getirmek için söylenen bir sözdür. Yüce yaratıcımız olan ve her şeyin sahibi olan Allah Azze ve Celle, sadece ismi ile anılması eksik ve az olur. Allah CC Örnek Anlatımı: Allah Celle Celaluhu (CC) Türkçe olarak “Onun şanı ne yücedir” anlamına gelir.