Samandağ Devlet Hastanesi Randevu Nasıl Alınır?

İçindekiler:

  1. Samandağ Devlet Hastanesi Randevu Nasıl Alınır?
  2. Samandağ Devlet Hastanesi açık mı?
  3. Samandağ Devlet Hastanesi kaçta kapanıyor?
  4. Samandağ Devlet Hastanesi kaç yataklı?
  5. Samandağ yeni devlet hastanesi ne zaman açılacak?
  6. Reyhanlı Devlet Hastanesi kaç yataklı?
  7. Reyhanlı yeni devlet hastanesi ne zaman açılacak?

Samandağ Devlet Hastanesi Randevu Nasıl Alınır?

Hatay Samandağ Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3265123880 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Samandağ Devlet Hastanesi açık mı?

Hatay'ın Samandağ ilçesinde yapımı süren 75 yataklı devlet hastanesinin tarihinde hizmete açılması planlanıyor. ... AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ise, "Burası Hatay'ın en güzel hastanelerinden bir tanesi olacak ve sürecin sonuna geldik. Temmuz ayında Sağlık Bakanlığına teslim edilecek.

Samandağ Devlet Hastanesi kaçta kapanıyor?

DEVLET HASTANESİ ÇALIŞMA SAATLERİ 2021 Devlet hastaneleri sabah 08:00'da açılmaktadır. Akşam saat 17:00'da ise mesai bitmektedir.

Samandağ Devlet Hastanesi kaç yataklı?

15.007 m2 arsa alanı üzerinde, 6.635 m2 kapalı alana sahip 70 yataklı C grubu devlet hastanesidir.

Samandağ yeni devlet hastanesi ne zaman açılacak?

Hatay'ın Samandağ ilçesinde yapımı süren 75 yataklı devlet hastanesinin tarihinde hizmete açılması planlanıyor. AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Samandağ Kaymakamı Murat Kütük ve beraberindekiler Samandağ Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Reyhanlı Devlet Hastanesi kaç yataklı?

YENİ REYHANLI DEVLET HASTANESİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI. 30 polikliniğin bulunduğu, 110 yataklı yeni Reyhanlı devlet hastanesi; Yenişehir Mahallesi Kümeevler Bölgesi 222. Sokak No.58 / Reyhanlı adresinde halkımıza hizmet vermeye başladı.

Reyhanlı yeni devlet hastanesi ne zaman açılacak?

Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay),(DHA)-HATAY'ın Reyhanlı ilçesinde yapılan ve inşaatı tamamlanan yeni devlet hastanesi 30 Eylül Pazartesi günü sağlık hizmeti vermeye başlayacak.