Ateş ve Su oyunu var mı?

İçindekiler:

  1. Ateş ve Su oyunu var mı?
  2. Ateş ve Su 2 kişi nasıl oynanır?
  3. Ateş ve Su oyunun sonunda ne oluyor?
  4. Elim nerede oyunu nasıl oynanır?
  5. Hangi elimde oyunu?

Ateş ve Su oyunu var mı?

Ateş ve Su oyunu, bilgisayar ve telefon üzerinden 2 kişilik olarak oynanabilen oyunlar arasında yer almaktadır. Hem macera hem de takım oyunu olarak bilinen Ateş ve Su oyununun birden fazla versiyonu bulunmaktadır.Bunlar arasından en çok oynanan versiyonu ilk bölüm olan “Ateş ve Su 1” oyunudur.

Ateş ve Su 2 kişi nasıl oynanır?

Ateş ve Su 2 Oyunun İçeriği Nasıldır? Oyun iki kişi ile birlikte oynanmaktadır. Play tuşuna basarak oyun alanını açıp belirlenen süre içerisinde bölümü tamamlamaya çalışmanız gerekmektedir. Her iki oyuncu birbirinin rakibi değil taraftarı şeklinde oyun içerisinde bölümleri geçmeye çalışmaktadır.

Ateş ve Su oyunun sonunda ne oluyor?

Ateş ve su oyunun sonunda sarılıp, buharlaşırlar. Ateş buharlaşmaz.

Elim nerede oyunu nasıl oynanır?

Grup şeklinde oynanır. Oyuncular arasından bir ebe seçilir. Ebe diğer oyuncuları kovalar. Oyunculardan birine değmeyi başarınca ''Elim Sende''diye bağırır ve ebelikten kurtulur.

Hangi elimde oyunu?

Çocuklardan biri diğerlerine göstermeden ellerinden birine bir eşya saklar. Diğerlerine “bilin bakalım hangi elimde” diye sorar. Cevaplardan sonra bilemeyenler yanar ve ceza verilir.Ardından soruyu soran değişir ve oyun bu şekilde devam eder.