KENACORT-a Orabase 1 merhem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. KENACORT-a Orabase 1 merhem ne işe yarar?
  2. KENACORT-a yüzde 0.1 pomad ne için kullanılır?
  3. Aftojel krem ne işe yarar?
  4. Kenacort a pomad krem ne işe yarar?
  5. Kenacort iğne ne işe yarıyor?
  6. Aftojel krem nasıl kullanılır?

KENACORT-a Orabase 1 merhem ne işe yarar?

Etkin madde bir patın içerisindedir ve ağız içerisindeki nemli bölgelere yapışarak koruyucu bir film tabaka oluşturur. KENACORT-A, ağızda takma diş ya da yaralanmalar sonucu oluşan yaraların, diş etlerindeki ağrı ve iltihaplanmanın tedavisinde kullanılır.

KENACORT-a yüzde 0.1 pomad ne için kullanılır?

Triamsinolon asetonid, kortikosteroidler olarak adlandırılan bir ilaç grubuna dahildir ve derideki tahrişi önlemek için kullanılır. KENACORT-A, cilt hastalıklarının (egzema ve psöriasis gibi) iltihap ve şiddetli kaşıntı gibi belirtilerinin tedavisinde kullanılır.

Aftojel krem ne işe yarar?

yaralarda ağrı giderici ve tedavi edici olarak kullanılır. herhangi bir maddeye veya benzer bir ilaç grubuna karşı alerjiniz veya aşırı duyarlılığınız var ise, Deri tüberkülozunuz (verem) var ise, Ağız ve boğazınızda mantar, bakteri veya virüse (suçiçeği, uçuk vb.)

Kenacort a pomad krem ne işe yarar?

KENACORT – A Orabase Pomad, oral enflamatuvar ve ülseratif lezyonların semptomlarının geçici olarak giderilmesinde ve yardımcı tedavi olarak endikedir.

Kenacort iğne ne işe yarıyor?

KENACORT-A, endokrin hastalıklar, romatizmal hastalıklar, kollojen doku hastalıkları, mide- barsak sistemi ve akciğerler ile ilgili sorunlar cilt hastalıkları, göz hastalıkları, kan hastalıkları, neoplastik hastalıklar ve ödem gibi çok çeşitli ciddi enflamatuvar ve/veya alerjik hastalıkların tedavisinde kullanılır.

Aftojel krem nasıl kullanılır?

AFTOJEL'i doktorunuzun veya diş hekiminizin önerdiği şekilde, tedavi edilecek olan bölgeyi ince bir tabaka halinde kaplayacak miktarda kullanınız. Günde iki veya üç kez, tercihen yemeklerden yaklaşık yarım saat kadar önce hasarlı bölgelere uygulayınız.