Icralık araba alırken nelere dikkat etmeli?

İçindekiler:

  1. Icralık araba alırken nelere dikkat etmeli?
  2. Icradan araba almak karlı mı?
  3. Icradan satılan ev geri alınabilir mi?
  4. Icradan araba nasıl alınır 2021?

Icralık araba alırken nelere dikkat etmeli?

Öncelikle satın almayı düşündüğünüz ikinci elden aracın kaportasını incelemenizi öneririz. Aracın çamurluğu, kapısının içi, bagaj yanı gibi yerleri size kaportasında çürüme olup olmadığını gösterir. Otomobildeki boya hatalarını, pas ve çürükleri dikkatle inceleyin. İCRADAN VEYA İKİNCİ ELDEN ARAÇ SATIN ALMAK!

Icradan araba almak karlı mı?

Birtakım koşulları ve unsurları yerine getirmek suretiyle, icralık arabaları satın almak mümkün. - Öncelikle icralık arabalar esatis.uyap.gov.tr adresinden takip edilmelidir. - Daha sonra nüfus cüzdanı ile beraber ihale katılım bedeli üzerinden icralık arabalar için ihaleye katılmak mümkün.

Icradan satılan ev geri alınabilir mi?

Bu olayda genel kural, "Satılan malın geri alınması söz konusu olmaz". Ancak bunun da istisnası var. Satış, hukuki bir işlemdir. Satıcı kandırılarak kendisine para ödenmeden satış işlemi yapılmışsa veya satıcı tehdit edilerek elinden malı alınmış ama işlem olarak satış gösterilmişse satış işlemi iptal olunur.

Icradan araba nasıl alınır 2021?

- Öncelikle icralık arabalar esatis.uyap.gov.tr adresinden takip edilmelidir. - Daha sonra nüfus cüzdanı ile beraber ihale katılım bedeli üzerinden icralık arabalar için ihaleye katılmak mümkün. - Hem nakit para hem de bankalar üzerinden alınacak olan teminat mektubu eşliğinde ihaleye katılım gösterilebilir.