Pegasus Bilet Nereden Alınır?

İçindekiler:

  1. Pegasus Bilet Nereden Alınır?
  2. Pegasus bir BolPuan kaç TL?
  3. Bol bol puanlar ne zaman yüklenir?
  4. Bol bol puan nasıl kazanılır?
  5. Malatya Havaş çalışıyor mu?
  6. Malatya merkezden havaalanına nasıl gidilir?

Pegasus Bilet Nereden Alınır?

Pegasus web sitesi flypgs.com ya da Pegasus mobil uygulama üzerinden e-bilet satın alabilirsiniz. Bilet alırken tek yapmanız gereken, ilgili bilgileri girip size uygun uçak biletine karar verdikten sonra bilet bedelini banka ya da kredi kartı ile ödemek.

Pegasus bir BolPuan kaç TL?

flypgs.com ve diğer kanallardan satın alınan biletlerde ise her 1 TL'lik harcamanıza 1 BolPuan kazanırsınız. Örneğin 100 TL'lik bir uçuş bileti aldınız. Uçuşu gerçekleştirdiğinizde bu bileti mobil uygulamalardan almışsanız 200 BolPuan, flypgs.com ya da diğer kanallardan almışsanız 100 BolPuan kazanırsınız.

Bol bol puanlar ne zaman yüklenir?

Pegasus BolBol Shop'tan kazanılan BolPuanlar hesabınıza iade süresi geçtikten sonraki 45 – 75 gün içerisinde firmanın/markanın/mağazanın o satışı onaylamasından sonra yüklenir.

Bol bol puan nasıl kazanılır?

Ev ve Hızlı Tüketim kategorilerindeki alışverişlerde her 100 TL harcamaya 100 BolPuan, Moda kategorisi alışverişlerinde her 100 TL alışverişe 63 BolPuan, Elektronik kategorisinden yapılacak alışverişlerde her 100 TL harcamaya 25 BolPuan kazanılır.

Malatya Havaş çalışıyor mu?

Malatya Havaşın havaalanı servisleri mahkeme kararıyla durdurulmuştur. Malatya Büyükşehir Belediyesi önce Motaş otobüsleriyle havaalanına servis yapmıştır. ... Havaş, Malatya Havalimanı'na inen tüm uçuşlar için servisler uçağın inişinden 25 dk. sonra havalimanından malatya şehir merkezine hareket etmektedir.

Malatya merkezden havaalanına nasıl gidilir?

Malatya Şehir Merkezine ve Şehir Merkezinden de Malatya Havalimanı'na karşılıklı olarak Meydan Turizm Otobüsleri çalışmaktadır. Meydan Turizm havaalanı otobüsleri aynı HAVAŞ otobüsleri gibi hizmet vermektedir. Malatya Belediyesi Havalimanı otobüsleri ile şehir merkezine kolayca ulaşabilirsiniz.