Istanbul'dan Erdek ocaklara nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Istanbul'dan Erdek ocaklara nasıl gidilir?
  2. Istanbuldan Erdeğe feribotla nasıl gidilir?
  3. Erdek ne zaman denize girilir?
  4. Erdek denizi Temiz mı?
  5. Ocaklarda denize girilir mi?

Istanbul'dan Erdek ocaklara nasıl gidilir?

İstanbul'dan Bandırma'ya sürekli hızlı feribot ve Erdek'e otobüs seferleri yapılmaktadır. Yenikapı İdo iskelesi-Bandırma arası sadece 2 saatlik konforlu deniz yolculuğu ile Bandırma'ya ulaştıktan sonra Bandırma ve Ocaklar arasında 30 dakikalık otomobil veya minibüs yolculuğu ile beldemize varmak mümkündür.

Istanbuldan Erdeğe feribotla nasıl gidilir?

İstanbul Bandırma Üzerinden Feribotla Erdek'e Nasıl Gidilir? Erdek'e varabilmek için ilk önce Bandırma'ya ulaşmalısınız. İstanbul Yenikapı'dan, Bandırma'ya hareket eden feribotlarla 1 saat 45 dakika içinde ilçede olabilirsiniz. 22 km olan Bandırma - Erdek arası özel aracınızla veya dolmuşlarla 15 dakika sürüyor.

Erdek ne zaman denize girilir?

Erdek'te deniz sezonu ise mayıs ayında açılır. İlkbaharda 25 derece olan deniz suyu sıcaklığı yaz aylarında 32 dereceye kadar çıkar. Erdek masmavi denizi, yemyeşil ormanları ve tertemiz havası ile yaz aylarında Marmara Bölgesi'nde yaşayan tatilcilerin uğrak adresidir.

Erdek denizi Temiz mı?

Balıkesir Halk Sağlığı Müdürlüğünün haziran ayı raporunda, Erdek Toplum Sağlığı Müdürlüğünce alınan numuneler sonucunda, ilçedeki tüm plajlarda deniz suyu "iyi kalite" olarak nitelendirildi.

Ocaklarda denize girilir mi?

Erdek bölgesine giden tatilcilerin mutlaka Ocakları ziyaret etmesi gerekir. Ödül sahibi plajıyla her yıl deniz keyfi yapmak isteyen tatilcilerin durak noktası haline gelen Ocaklar, geniş kumsalı ve tertemiz deniziyle tatilinizin unutulmaz bir parçası olacak.