THY iç hatlar bagaj hakkı kaç kg?

İçindekiler:

  1. THY iç hatlar bagaj hakkı kaç kg?
  2. Iç hatlar kaç kilo bagaj?
  3. Uçakta el bagajı kaç kilo olmalı?
  4. Kabin bagajına neler alınmaz?
  5. Pegasus kac parça bagaj hakki var?

THY iç hatlar bagaj hakkı kaç kg?

Bagaj kuralları Tüm uçuşlarımızda tek parça bagajınızın ağırlığı en fazla 32 kg olabilir. 32 kg'dan ağır bagajlarınızı tek parça olarak uçuşa kabul edemiyoruz.

Iç hatlar kaç kilo bagaj?

Yurt içi uçuşlarda bagaj hakkı 15 – 25 kg. arasında değişiyor. Uluslararası uçuşlarda ise, 20 – 40 kg. arası bagajla yolculuk yapabilirsiniz. El bagajında ise 6 kg. ağırlık sınırı var.

Uçakta el bagajı kaç kilo olmalı?

Kabin bagajı ise maksimum 1 adet 8 kg ağırlığında ve 55x40x23 cm ölçülerinde olmalıdır. Kabinde bagaja ek olarak; el çantası/ fotoğraf makinesi/ kamera/ dizüstü bilgisayar/ bebek arabası/puset/ sivri uçlu olmayan şemsiye gibi kişisel eşyalardan herhangi biri taşınabilir.

Kabin bagajına neler alınmaz?

Kabin bagajı içine alabileceğiniz kozmetik ürünleri, 100 ml'yi geçemez. Sıvı haldeki bebek maması gibi temel ihtiyaç ürünleri, kilitli poşetle kabin bagajı olarak taşınabilir. Uçak içine hiçbir şekilde yanıcı, kesici, delici, ezici eşyalar ve zarar verici olarak tanımlanabilecek eşyalar sokulmaz.

Pegasus kac parça bagaj hakki var?

Flypgs Yolcu Bagaj Hakları Kabin bagaj hakkı dahilinde en fazla 2 parça kabul edilmektedir. Bunlardan biri 8 kilogramı aşmayacak şekilde hazırlanmış 20x40x55 cm ölçülerindeki kabin bagajı diğeri ise 20x20x35 cm ölçülerini geçmeyecek el çantası veya dizüstü bilgisayar çantası şeklinde olabilir.