TV çocuk kilidi nedir?

İçindekiler:

  1. TV çocuk kilidi nedir?
  2. Toshiba TV Kanal kilidi nasıl açılır?
  3. Turkcell TV Kanal kilidi nasıl açılır?
  4. Çoçuk kilidi nasıl kaldirilir Vestel?
  5. TV ebeveyn kilidi nasıl kaldırılır?
  6. Bulaşık makinesi cocuk kilidi nasıl açılır?
  7. Çamaşır makinesinde E01 ne demek?
  8. Arçelik televizyon kanal kilidi nasıl açılır?

TV çocuk kilidi nedir?

Yeni nesil TV'lerinizi devrilme tehlikesine karşı üretilmiş olan bir üründür. ... TV'lerinizi Güvenlik Kemeri ile ister TV ünitenize, isterseniz duvara sabitleyerek devrilme tehlikesini engelleyebilirsiniz. 15" - 75" TV'lerde kullanabilirsiniz.

Toshiba TV Kanal kilidi nasıl açılır?

Aşama 1. Uzaktan kumandadaki "Menü" düğmesine basın ve "Tercihler" menüsüne gelinceye kadar kaydırın. "Ebeveyn Kontrolü ve Kilitler" i seçin, ardından "OK" e basın. TV'nizde bir "Tercihler" menüsü yoksa, doğrudan "Kilitler" menüsüne gidin.

Turkcell TV Kanal kilidi nasıl açılır?

Servisler. TV+ için şifremi nereden alabilirim? Turkcell abonesiyseniz SIFRE yazıp 2200'a kısa mesaj göndererek şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz. Turkcell abonesi değilseniz SIFRE yazıp 05327552222'ye kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

Çoçuk kilidi nasıl kaldirilir Vestel?

Çocuk kilidini aktif hale getirmek için Başla/Bekle ve Erteleme tuşlarına aynı anda 4 saniye süre ile basınız. Aktif olunca 3h (yıkama) lambası bir kez yanıp söner. Çocuk kilidini kaldırmak için tekrar aynı işlem yapılır. Çocuk kilidi iptal olunca 3h(yıkama) lambası 2 kez yanıp söner.

TV ebeveyn kilidi nasıl kaldırılır?

Uygulamalar ve bildirimler'e dokunun. Google Play Store'a dokunun. Verileri temizle veya Depolama alanını temizle'ye dokunun. Bu, ebeveyn denetimlerinizi ve PIN kodunuzu sıfırlar.

Bulaşık makinesi cocuk kilidi nasıl açılır?

Açma kapama düğmesine üç ila beş saniye arasında basılı tutun. Çocuk kilidi etkinleştirildiğinde gösterge panelinde “CL” ibaresi görünür ve makinenin butonları devre dışı bırakılır. Çocuk kilidini devre dışı bırakmak için açma kapama düğmesine üç ila beş saniye arasında basılı tutun.

Çamaşır makinesinde E01 ne demek?

Vestel Çamaşır Makinesi E01 Hatası (Arıza) Nedeni Makinenizi çalıştırdığınızda kapı kili işaretini gösterdikten 30 saniye sonra led ekranda E01 arıza kodunu göstermektedir. Nedeni çamaşır makinesi kapağının tam kapalı olmamasından kaynaklanmaktadır.

Arçelik televizyon kanal kilidi nasıl açılır?

Televizyon kumandanızın "Menü" tuşuna basın. Kumandanın sol yön tuşu ile kilit sembolünün olduğu menüye gelin. "Kilit" menüsü açılacaktır.