Antik Mineral Magnezyum Yağı ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Antik Mineral Magnezyum Yağı ne ise yarar?
  2. Magnezyum yağı nerede bulunur?
  3. Magnezyum klorür nasıl kullanılır?
  4. Antik oil nedir?
  5. Antik Mineral nedir ne işe yarar?
  6. Magnezyum klorür yağı ne işe yarar?
  7. Magnezyum kas gevşetir mi?
  8. Vücutta magnezyum neden azalır?

Antik Mineral Magnezyum Yağı ne ise yarar?

Antik mineral magnezyum yağının faydaları saymakla bitmez. Daha çok kas ve eklem ağrıları için kullanılsa da cilt güzelliğinden sinirsel bozukluklara hatta migrene bile oldukça iyi gelir.

Magnezyum yağı nerede bulunur?

ANTİK MİNERAL Magnezyum Yağı 110 ml Orijinal ve halen en popüler durumda bulunan, Antik Mineral Magnezyum Yağı, Kuzey Avrupa'da bulunan Eski Zechstein Deniz yatağından elde edilen, sadece ham, yüksek derecede yoğunlaştırılmış, ultra saf Magnezyum Klorit ve diğer eser miktarda mineralleri içermektedir.

Magnezyum klorür nasıl kullanılır?

KULLANIMI: Normal kullanılması gereken miktar günlük 1 çay kaşığıdır. Hastalıklarda, özellikle enfeksiyon hastalıklarında 2 çay kaşığı 3-4 saat arayla alınabilir. 1 çay kaşığı alınıp, 3-4 saat sonra 1 çay kaşığı daha. Fazla kullanmak daha etkili olur diye sakın düşünmeyin.

Antik oil nedir?

E vitamini ve Omega açısından oldukça zengin bir ürün ortaya çıktı. İncir özü ve incir çekirdeği yağına takviyeler yaparak elde ettiği Antik Oil adlı iksir de Parkinson başta olmak üzere çok sayıda hastalığın tedavisinde başarılı sonuçlar ortaya koydu.

Antik Mineral nedir ne işe yarar?

Antik Mineral: Magnezyum Yağı Magnezyum, birçok hastalığı iyileştiren bir mineral. Badem, havuç, kereviz, bezelye ve fasulye gibi gıdalarda doğal olarak bulunan magnezyum bazı durumlarda takviye olarak dışarıdan alınır.

Magnezyum klorür yağı ne işe yarar?

Magnezyum yağı, ciltteki fazla yağın temizlenmesini sağlamaktadır. Eğer cildiniz çok fazla yağlıysa ve bu durum sonucunda sürekli sivilce oluşumu meydana geliyorsa magnezyum yağını cilt bakımında kullanabilirsiniz. Cildin nem dengesini kuran magnezyum yağı, gözeneklerin sıkılaşmasını kolaylaştırır.

Magnezyum kas gevşetir mi?

Magnezyum da kas gevşetici etki gösterir.

Vücutta magnezyum neden azalır?

Magnezyum eksikliğe neden olan faktörler; tip 2 diyabet hastalığı, uyuşturucu bağımlılığı, sigara kullanımı, böbrek ve karaciğer hastalıkları, yanlış beslenme alışkanlığı, stresli bir yaşam sürmek, idrar söktürücü ilaçların aşırı kullanımı, antibiyotiklerin sık ve düzenli kullanılmasına bağlı, yetersiz beslenme, aşırı ...